Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth driverji problem
Bluetooth driverji problem
cahahopie ::
Zdravo!
Sem kupil com1 bluetooth usb dogle pa sem v nekem afektu pri odpiranju embalaze, pomotoma razrezal cd-rom. Vse ok sem si rekel... ampak po nekaj dnevih iskanja se nisem nasel preklemanskih driverjev!! Skratka na official strani www.com1.fr imajo samo stare gonilnike.
Skratka ali obstaja kaksna resitev, recimo ce obstajajo kaksni generic microsoft gonilniki, ki bi to zadevo gnali? Sem probal z instalacijo "izberi med prednalozenimi", pa med sekcijo - Bluetooth, ni nobenih gonilnikov. Nekje sem prebral, da si naj dol potegnem MS bluetooth radio, pa ti vsaka stran ponudi samo windows update.
Skratka nimam pojma, pa tud skrajno bedasto se mi zdi, da mi zdaj mogu kupit nov BT-usb sam zarad CDja. Pa kupo sem ga v vele marketu tak, da tam ni takih ustrezljivih trgovcev, ki bi CDje posojal.
Sem kupil com1 bluetooth usb dogle pa sem v nekem afektu pri odpiranju embalaze, pomotoma razrezal cd-rom. Vse ok sem si rekel... ampak po nekaj dnevih iskanja se nisem nasel preklemanskih driverjev!! Skratka na official strani www.com1.fr imajo samo stare gonilnike.
Skratka ali obstaja kaksna resitev, recimo ce obstajajo kaksni generic microsoft gonilniki, ki bi to zadevo gnali? Sem probal z instalacijo "izberi med prednalozenimi", pa med sekcijo - Bluetooth, ni nobenih gonilnikov. Nekje sem prebral, da si naj dol potegnem MS bluetooth radio, pa ti vsaka stran ponudi samo windows update.
Skratka nimam pojma, pa tud skrajno bedasto se mi zdi, da mi zdaj mogu kupit nov BT-usb sam zarad CDja. Pa kupo sem ga v vele marketu tak, da tam ni takih ustrezljivih trgovcev, ki bi CDje posojal.
Bolje živ slabič kot mrtev junak!
StratOS ::
Ja čisto odvisno od USB, sam vem, da so original driverji skoraj najboljši.
Probaj poiskati na netu.
Poglej Sem oziroma sem (ang. ver.)če je to ta.
Probaj poiskati na netu.
Poglej Sem oziroma sem (ang. ver.)če je to ta.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri zvočni in čitalcih karticeOddelek: Programska oprema | 2447 (2351) | jan01 |
» | Večna saga z plug&play in modemiOddelek: Strojna oprema | 1276 (1125) | amigo_no1 |
» | Linux internet povezava problemOddelek: Operacijski sistemi | 2009 (1624) | dr.J |
» | dv tape na pc.KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 1372 (1182) | Caligula |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2845 (2225) | joco |