Forum » Zvok in slika » Zvok .avi filma na dvd playerju
Zvok .avi filma na dvd playerju
Lostje ::
Lp!
Za nek projekt sem pač naredil movie v Windows Movie Makerju in potem s pomočjo Vegasa 5.0 oblikoval in dodal glasbo. Vse lepo in prav dela in zapakiram to v .avi format v Vegasu z xvid kodekom. Packiralo je kakih 40 min in ko je bilo končano sem movie stestiral, glasba, slika, vse je lepo delalo. Zapekel sem movie na cd-rw in ga dal v philipsov dvd player, ki je priklopljen na TV. Tu pa se je stvar zakomplicirala. Slika je delovala lepo, a zvoka ni bilo nikjer. Poskušal sem z audio nastavitvami pa ni nič pomagalo, tako da ne vem kje tiči problem. Poskusil sem tudi z filmom posnetim z divx kodekom pa je bila stvar enaka.
Za odgovore sem vam zelo hvalažen.
Za nek projekt sem pač naredil movie v Windows Movie Makerju in potem s pomočjo Vegasa 5.0 oblikoval in dodal glasbo. Vse lepo in prav dela in zapakiram to v .avi format v Vegasu z xvid kodekom. Packiralo je kakih 40 min in ko je bilo končano sem movie stestiral, glasba, slika, vse je lepo delalo. Zapekel sem movie na cd-rw in ga dal v philipsov dvd player, ki je priklopljen na TV. Tu pa se je stvar zakomplicirala. Slika je delovala lepo, a zvoka ni bilo nikjer. Poskušal sem z audio nastavitvami pa ni nič pomagalo, tako da ne vem kje tiči problem. Poskusil sem tudi z filmom posnetim z divx kodekom pa je bila stvar enaka.
Za odgovore sem vam zelo hvalažen.
Live Long and Prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za enostavno urejanje videaOddelek: Programska oprema | 2009 (1698) | m0LN4r |
» | Izšel LiVES 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4484 (3182) | poweroff |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1698 (1590) | MihaFirst |
» | Kako "narediti" arhiv video posnetkov?Oddelek: Zvok in slika | 2546 (2205) | #000000 |
» | Adobe Premiere DivX plug-inOddelek: Programska oprema | 1738 (1588) | CaqKa |