» »

Povezava z oddaljenim namizjem - KAKO?

Povezava z oddaljenim namizjem - KAKO?

badeja ::

Pozdravljeni!

Lepo vas prosim za pomoč in sicer kako vzpostaviti povezavo z oddaljenim računalniku. Imam vse narejeno kot je treba, tudi v gpedit.msc sem naredil kot piše. Tukaj pa vas prosim za pomoč, ko vpišem uporabniško ime administrator, polje geslo pa pustim prazno, in dam povezava, mi napiše PRIJAVA NI MOGOČA ZARADI OMEJITVE RAČUNA. Kaj je za storit? Prosim za pomoč, ker sem že res obupan.

Hvala vam za odgovore že v naprej.

lp

Denis

Supervisor ::

morda bi si pa domislil kako geslo, da ne bo več omejitev računa

badeja ::

Ja tudi to sem probal, pol pa mi napiše, da me s tem geslom in uporabniskim imenom ne more vpisati. Kaj bi se lahko storil? Se da še kje nastavit kakšno geslo, ker pri uoprabniškem računu za Windows sploh nimam nobenega gesla, če ima to sploh kakšno vezo z oddaljenim namizjem.

lp

D

Supervisor ::

ima ima

probaj si dodati geslo na windows uporabniški račun

malo bolj razloži imaš dva računalnika ? pa se povezuješ z enega na drugega 1 - 2 torej rabiš na enki v rdp rijavno okno vpisati uporabniško ime pa geslo od dvojke, kjer mora biti možnost accept rdp connections vklopljena, pa uporabnik s katerim se prijavljaš preko prijavnega okna rdp na drugi računalnik mora imeti na tem drugem ustrezne pravice in geslo...

Zgodovina sprememb…

badeja ::

Ja v bistvu se poskušam iz mojega računalnika od doma povezati na bratovega preko imterneta. Kako pa nastavim v računalnik v katerega se hočem povezati pravice in geslo? Prosim, če mi lahko opišeš postopek ker se res bolj malo spoznam na te mrežne varijante. Hvala ti za pomoč!

lp

D

Supervisor ::

Imeti moraš račun na bratovem računalniku, ki ima pravico dostopa preko rdp

morda bo tole v pomoč

badeja ::

hVALA ZA POMOČ, SAMO PROSIM, TE ČE MI ŠE POVEŠ, KAKŠEN RAČUN SI NAJ NAREDIM V BRATOVEM RAČUNALNIKU, MISLIŠ NA UPORABNIŠKI RAČUN V WINDOESU?

Supervisor ::

ja win, lahko pa bratovega uporabiš

farko ::

V takih primerih se dogaja da si nekateri potem upajo vdirati v druge računalnike svojih prijateljev ali p'a kar celi vasi tako da ne vem če je sploh smiselno razlagat kako se to naredi kajti kdor poskuša ometi domače omrežje lahko dostopa do teh pomoči je vse lepo opisano v pomoči za windows tako da predelagam adm ali moderatorju da zaklepa take teme ali pa celo briše.
farko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)

Oddelek: Omrežja in internet
294756 (4040) lmorgh
»

Remote Desktop, nastavitev

Oddelek: Omrežja in internet
337822 (4696) fosil
»

Problem z Messengerjem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
5920 (861) Padly88
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11913865 (10700) fosil
»

Pozabljeno geslo.

Oddelek: Pomoč in nasveti
144638 (4066) k6jazin

Več podobnih tem