» »

Pojav opozorilnega okna ob srfanju po internetu

Pojav opozorilnega okna ob srfanju po internetu

rebro ::

Zdravo!

Zadeva je takšna: Doma imam ADSL internet, pri srfanju po internetu se mi zadnje čase naključno pojavi opozorilno okno: Včasih za 5min, včasih pa tudi po eni uri.

Najprej zgornje, ko pa izberem "more informations", pa se pokaže najprej drugo in nato zadnje...Če pritisnem na prvem oknu "OK", se povezava takoj prekine, prav tako neha odpirati filme in MP3je. Če pa okno pustim na miru, se iste stvari zgodijo čez kakšnih 5-6 minut: preneha delovati internet ITD.

Nevem, kaj bi naj to pomenilo....Najprej sem imel naložene Windowse XP SP2 z vključenim firewallom, antivirus: NOD32...nakar sem sistem ponovno naložil z istimi windowsi, le da sem dal Nortonov antivirus..pa spet čez nekaj časa isto...Ko računalnik ni priklopljen na internet, dela brezhibno...V kratkem sem menjal le napajalnik,ki je sedaj 200W, prej 300. Ali je morda to premalo? Konfiguracija: AMD 2500+, ODI KuDoz 7x, 2 diska,Geforce 4-440MX, 2 mrežni-zaradi SIOL TV...Najprej sem predvidval, da je napajalnik švoh, pa sem izmeril vse napetosti in so OK, nato sem izštekal en disk, DVD-RW in disketnik, spet isto.

Ali se je komu od vas že dogajalo kaj podobnega? Prosim za pomoč!!

LP ... Robert

OmegaBlue ::

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Starejši računalnik občasno zmrzne.

Oddelek: Pomoč in nasveti
252311 (1522) Riff
»

Povezava je vzpostavljena, internet(brskanje) ne dela...

74371 (4150) ankow
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340553 (15535) brainiac20
»

Formatiranje - kdaj pognat antivirus?

141998 (1799) Mamaplata
»

WinXP resetiranje&stuff

Oddelek: Operacijski sistemi
191318 (1079) AvAkI

Več podobnih tem