» »

T-2 in porti

T-2 in porti

iNDigo_Child ::

Imam t-2 kabelski internet 4m/512k pa me zanima (by the way, iam sam modem povezan s kablom do mrežne, nobenega routerja), zakaj mi pr določenih programih piše, da porti niso odprti, čeprav sem se osebno potrudil, da sem zahtevane porte odprl pri nastavitvah a firewall(udp & tcp)?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

Tody ::

ker imaš srednji varnostni paket ki ti ga t2 dal če izrecno nisi reku da hočeš manj/več in zadeva blokira na strani ISP-aja.

Pošlji dopis da hočeš imeti paket NIZKA VARNOST

Malkec ::

Ne, nimaš t-2 kabelskega interneta. :D
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

roscha ::

Seveda ima kabelski internet.

Zadeva do njega pride po dratu. Ergo...

darth.mikey ::

Samo da t2 na moje znanje nima kabelskega omrežja čez ampak "samo" optiko ter VDSL ...

Erwin ::

Nizka varnost:
Vsa vrata (porti) so odprta navznoter in navzven, razen vrat, na katerih delujejo virusi, črvi, itd. Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji.

Srednja varnost:
Navznoter so zaprta vsa vrata, navzven pa so vsa vrata odprta.

Visoka varnost:
Navznoter so zaprta vsa vrata, navzven pa so odprta le dobro znana vrata naslednjih aplikacij: DNS, FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, ICMP, IMAP, MAIL, NTP, PING, POP3, SIP, H.323, SNMP, SSH, SYSLOG, TELNET.

Torej lahko imaš zaprt port **** v vsakem primeru :D

iNDigo_Child ::

Ok, se popravljam, da ne bo prišlo do vroče krvi. Imam VDSL, vendar sem si mislil, da če rečem kabelski internet, da bo vsaj bolj jasno, če že drugega ne...my bad:D A mi lahko poveste kaj več o tem dopisu za spremembo varnosti, kaj točno moram naredit, da mi jo spremenijo? Prosm da ste čim bolj natančni, zto k mal se že spoznam na compe in mrežo, ma loh se zna zgodit, da kje zafreezam. Že vnaprej se vam pa zahvaljujem za pomoč.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

Tody ::

ja najbolje da pokličeš strokovnjake na pomoč :)

Vse kar moreš je da na njihov fax pošlješ !

Spoštovani !

Prosim da mi spremenite varnostni paket na NIZKA VARNOST !


Lep pozdrav

[ime] [priimek]

iNDigo_Child ::

A to morjo prit na dom kaj orihtat al vse porihtajo tam pri njih? Zto k me ni dost doma, pa se mi ne da čakat. En dan je reku de bo pš net priklopit, je reku, de bo prišel čez dve uri, sem ga cel dan čakal, pa kliče da bo prišel drug dan, k se je zamotil pri neki stranki...n vem, verjetno mu je stranka plačala nematerialno:D
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

amigo_no1 ::

To porihtajo pri njih.

iNDigo_Child ::

Sam vrjetno rabijo tud kakšno naročniško številko. Js sem namreč komi zdaj dobil t-2, pa nimam še nobenga računa, kjer naj bi bilo razvidno, katera je moja naročniška številka. Vse, kar mam, je pogodba, kjer pa piše sam št. priključka. Al loh sam napiše kdo sem pa kje stanujem, pa bodo že oni naprej poizvedoval?
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

NavadniNimda ::

Številka priključka je tisto ta pravo!;)

Tody ::

itak... samo ime pa priimek pa bos dost :) Vsaj pri meni je bilo... Če jim pustiš kako telefonsko številko pa tud ne bodo hudi

iNDigo_Child ::

Ok hvala zaenkrat. Če mi bo ratalo, bom poslal že danes. Kolk časa se pa čaka prbližno, da ti urihtajo? Drgač pa res hvala, k sm že mislu da je s compom kaj narobe, de mi portov ne odpira. Vem sicer pr routerjih, da jih morš forwardirat in n vem kaj še vse, zto se mi je pa zdelo čudno, da meni, ki nimam routerja, porti ne fukcionirajo.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

markk1 ::

svojo narocnisko stevilko najdes tudi na servisnih straneh

lp

norcuron ::

Kok se čaka približno?

Odvisno kok se ti da težit. Fotr jim je prejšnji teden poslal faks z zahtevkom za nizko varnost pa ni blo cel teden nič, pol je pa poklical in težil, da mu je un na koncu reku naj modem resetira čez 5 min, je resetnu in je blo. Tko, da pošlji papir/mail/poklič pa mal tež vsake 2 dni pa bo že. ;)
Great are mysteries of the mind ... or not?

Tody ::

jest sem zjutri poslal in zvečer sem izklopu modem in je bilo že

borisperc ::

Vsi ki ste pri t-2 ne boste mogli posredovati nobenega porta vsi so za uporabnike zaklenjeni 1-65350 prevernejo ne glede kateri port boste posredovali vam njihovo omrežje ja lokalno v t2 se pravi po celi sloveniji odprejo ma drugim omrežjem boste nevidni!
To preverite s tem:
https://www.whatismyip.com/port-scanner/
vpišete vaš IP in port ki ga posredujete iz vašega svičerja oz. usmerjevalnika ali routerja!!!

t-2 Vatikansko omrežje!!!

Sem imel isti problem, jim že en mesec težim in tipi na T2 ali so debili ali tam delajo neki serviserji od k.... ne poznajo niti svojega lastnega omrežja. Sem moral sam narediti forenzične raziskave in ugotoviti da me blokira njihov svičer, ne glede kateri port tudi tiste nad 10000!!! ne omogočajo posredovanje porta izven T2.net omrežja!!!

Zdaj če si nuna in menih oz. župnik ti to odgovarja! Za poslovno uporabo pa nikakor, glejte že samo na vašem usmerjevalniku če uklopite funkcijo FTP in daste v njega en USB disk po želji velikost, vam T2 ne bo omogočal na vašem fiksnem ip dostop do vašega FTP računa se pravi ftp://vašip !!! še manj pa kakršen koli strežnik ne igra vloge blokirajo porte vse!

Če ste npr. v Tujini ne morete do vašega strežnika niti FTP računa če ga odobrite na vašem svičerju za posredovanje se pravi port 21!!!

moja t-2 mreža:
http://perc.ddns.net
ftp://perc.ddns.net

ali
http://piramide.homeftp.org
ftp://piramide.homeftp.org

obe domene so registrirane na isti fiksni ip!!! to je samo testni strežnik WEB Scada - Raspberry PI mini serverček za nadzor pametne hiše na daljavo oz. preko spleta!

borisperc ::

Priporačam vsem ki imaajo T2 da zamenjajo ISP oz. ponudnika dostopa do interneta, saj noben drugi ISP v Sloveniji tega ne počne, ok da zaprejo port 80 štekam, to je zaščita uporabnikov, da ne pride vsakdo iz svetovnega spleta do uporabniških routerjev, in še to nima smisla ker si vsaka stranka z enim klikom na routerju to zavaruje oz. zapre!!!

Priporočam vam Telekom Slovenije se pravi Siol ali kateri koli drugi samo ne T2, ker boste v njihovem VPN!!! Tam ne dela niti ena oseba, ki ima kompetentno znanje na področju informacijskih tehnologij oz. ne poznavajo niti svoje lastne arhitekture informacijskega sistema, da jim mora sama stranka brez njihovega dovoljenja ugotavljati, kateri router in kjer blokira, je žalostno ma resnično! Mesec dni, mi tipi govorijo registriraj si na fiksni ip domeno, nabavi si administratorja mojega lan, ne pri njih se nič ne blokira, jaz sem kriv??? halo nisem rojen danes! Takšne neumnosti s strani T2 serviserjev nisem slišal še nikjer v nobenem IT Podjetju ne v Sloveniji ne v Italiji ne v Španiji in še manj na Nizozemskem!!!

Namesto da bi dajali T2 toliko soldov oz. denarja za razvoj njihovih reklam bi rajši namenili pol manj za izobraževanje svojih serviserjev kao neki tehniki od k... brez osnovnega znanja na področju IT - ŠALABAJZERJI!!! To vam garantiram, ker sem dobil od treh ali več njihovih kao nekih strokovnjakov takšne odgovore, da te prime srat!!! Popolnoma nepoznavanje lastnega omrežja in programske opreme! Najlažje je nekaj kupiti in pol žuliti to zastarelo tehnologijo brez ustreznih nadgraditev pomanjkljivih funkcionalnosti in vsekakor razvoj novih sistemov in funkcionalnosti, ki jih vsak ISP na svetu dela in sledi trendom razvoja informacijskih tehnologij!!!

jukoz ::

Tako službeno kot privat sem bil na T-2 in nekih težav s porti ni bilo. Res pa je da od 2016 nisem več pri njih.

Ima še kdo take izkušnje kot jih opisuje Boris?

dellon ::

Vmiri se.

Tvoj page je dosegljiv preko web proxija iz nizozemske. V čem je torej sploh problem?

Pred tednom sem jih tudi sam klical, za odpiranje portov in mi je prijazen gospod na drugem portu modema odprl vse BP.

Tak, da ne vem kaj se pizdiš. Mogoče raje malce poglej svoje konfiguracije.

EDIT: seveda poglej tudi v pogodbo če imaš paket "nizka varnost"...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dellon ()

borisperc ::

sm živčen

glej ti odpre mojo stran

http://piramide.homeftp.org


če si drugi isp ni šans samo če si t2 naročnik

pejdi port scanner moj ip 89.212.137.96 pa ugotovi sam

jaz posredujem:
SLIKA ODPRTIH VRAT Z MOJE STRENI KATERE MI MORATE POSREDOVAT IZ VAŠEGA USMERJAVALNIKA OZ. ROUTERJA RAZEN 53:
PORT STATE SERVICE VERSION
21/tcp open ftp vsftpd (before 2.0.8) or WU-FTPD
53/tcp open tcpwrapped
80/tcp open http lighttpd 1.4.39
|_http-favicon: Unknown favicon MD5: AA4962B88D588AC5EA3B5D9B2FED5EF7
| http-methods:
|_ Supported Methods: GET HEAD POST OPTIONS
|_http-server-header: lighttpd/1.4.39
|_http-title: Linksys Smart Wi-Fi
81/tcp open http Apache httpd 2.2.22 ((Debian))
| http-methods:
|_ Supported Methods: GET HEAD POST OPTIONS
|_http-server-header: Apache/2.2.22 (Debian)
|_http-title: Piramide Studio NET :: HomeCraftSoft WEB Apps - WEB Scada PERC
443/tcp open ssl/http lighttpd 1.4.39
| http-methods:
|_ Supported Methods: OPTIONS
|_http-title: Linksys Smart Wi-Fi
| ssl-cert: Subject: commonName=linksyssmartwifi.com/organizationName=Belkin International, Inc./stateOrProvinceName=California/countryName=US
| Subject Alternative Name: DNS:linksyssmartwifi.com, DNS:www.linksyssmartwifi.com, DNS:myrouter.local, DNS:EA6100.home.linksys.com
| Issuer: commonName=linksyssmartwifi.com/organizationName=Belkin International, Inc./stateOrProvinceName=California/countryName=US
| Public Key type: rsa
| Public Key bits: 2048
| Signature Algorithm: sha256WithRSAEncryption
| Not valid before: 2017-06-16T12:58:44
| Not valid after: 2027-06-14T12:58:44
| MD5: b395 a154 820a 0036 3b1f 3862 1cc5 63db
|_SHA-1: 7e68 a4dd 50b0 ce93 54b0 3330 7ee4 155c 4199 04a4
|_ssl-date: TLS randomness does not represent time

Halo če nisi vedel so moji proxy VPN strežniki postavljeni zato pa je možno iz njih dostopati italija nizozemska španija usa......

lastna programska oprema!!!!!!!!!!

Enigma VPN-Proxy Server programska oprema za Linux, Windows in strežnike vse!!!

Zgodovina sprememb…

jukoz ::

borisperc je izjavil:

sm živčen

glej ti odpre mojo stran

http://piramide.homeftp.org


če si drugi isp ni šans samo če si t2 naročnik


Iz telekoma dela =)

dellon ::

Če ti pravim da se obiskal tvojo stran preko web proxija iz nizozemske, tudi port scanner pravi da sta porta 80 in 21 odprta.

Ti raje preveri kako maš routano kakšno privatno omrežje (mogoče vmes še kak vpn ipd).

borisperc ::

ej sorry zdaj so mi odobrili pejdi na
https://www.whatismyip.com/port-scanner/

pred 5 minutami mi je neki gor iz ljubljane serviser to uštimal ma sem jim 33 dni težil da mi odblokirajo

hvala vsem zdaj vidim sam da so odblokirali

thanx

Zgodovina sprememb…

dellon ::

borisperc je izjavil:

ej sorry zdaj so mi odobrili pejdi na
https://www.whatismyip.com/port-scanner/

pred 5 minutami mi je neki gor iz ljubljane serviser to uštimal ma sem jim 33 dni težil da mi odblokirajo

hvala vsem zdaj vidim sam da so odblokirali

thanx


Potem pa si res imel smolo. Meni so uredili za 2 min teden dni nazaj :D

borisperc ::

hvala ti amico... za info. sem popizdeval že 33 dni ker tipi res takšne streljajo da te prime srat!

ja zdaj dela vse,

33 dni... tebi v 2 tednih, to je delo 1 minute samo moraš biti tam na njihvoih strežnikih!!

broken/link ::

če imaš statičen ip / nizko varnost, maš vse porte (razn 25) odprte.
če si pa zbral neko drugo varnost, maš pa porte zaprte v eno/obe smeri, odvisno kaj si izbral.

Ne vem kaj si rihtal 33dni... sem pa prepričan, da ni vse tako črno/belo, kot hočeš prikazat. kot so predhodniki rekli, to je rešeno praktično takoj. ni treba t-2 tehnikom nič čačkat po njihovih switchih in nevemšekajvse. preko telefona/dopisa/maila je to urejeno precej hitro.

mi smo imeli precej za**** problem na firmi, ker imamo več različnih statičnih IPjev v različnih segnemntih, pa stvari niso bile pravilno zrutane - pa se je to zrihtalo v enem popoldnevu.

aja, pa še to
1. vatikan omrežje - vatikan nima s t2jem nič že cca 10let.
2. portscanner ni forenzična raziskava
3. menjava operaterja traja koliko? 33dni? ker če t-2 tako smrdi, te nihče ne sili, da ostaneš na tem dreku. se ga brez problema rešiš in greš drugam.

Daniel ::

Tudi meni se zdi ta zgodba precej prenapihnjena. Še vse take stvari se je dalo rešiti z običajnim telefonskim klicem in dopisom.

borisperc ::

ni res ker sem že leta na t2 in mam vedno nizko varnost!
danes so mi ob 16:35 odprli moje porte za posredovanje!!!

po 35 dneh zgube živcev! zdaj dela vse kot mora!

ej še to 35 dni pošiljam mailse vso shemo lastnega omrežja konec koncev kaj to njih zanima, pa sem slišal takšne zgodbe da te prime stat...
tipi kao neki serviserji T2
registriraj si domeno ok, kaj je to če jo imaš tri minute jo preneseš na svoj fiksni ip pol da nimajo dostopa do mojega omrežja ker sem menjal router njihov je bil zelo slab ker sem že leta pri njih na optiki...

V glavnem danes me je en serviser uslišal, končno po toliko dneh, to je njih delo dve minute!!! da ti sprosti tvoje porte ki jih posreduješ v splet, oni to bloikirajo raradi varnosti uporabnikov vsi porti sem preveril sam, ne več na srečo!!!! Te ki rabim so mi sprostili!

Zgodovina sprememb…

borisperc ::

VEM VSE TO NISEM SE RODIL DANES IMAM VSE NAREJENE CERTIFIKATA:

KaliLinux za vse tipe raziskav WEB, LAN, Winodw,...., hvala ti za info!

broken/link ::

:D
zdej morš opravit še certifikat za poslovanje s t-2jem. da bo šlo naslednjič hitreje o.ob

NSA_Agent ::

@BorisPerc, glede na tvojo slovnico so potrebovali 35 dni, da so ugotovili, kaj sploh želiš od njih. Največ kar sem pri T2 potreboval je bilo pol ure, da so našli punco, ki je razumela razliko med DNS in rDNS in mi vpisala mojo domeno namesto generične T-2 domene za moj IP. Kot vedno, lepa beseda svoje mesto najde. Če pa popizdevaš, ...

ranko123 ::

cez kakih 10dni se bo ziher ta tip bunil, da so ga klical iz t2, ker iz njegovega networka prihaja spam/port scani/ddosi in podobne neumnosti :D
in seveda bo spet t2 kriv :D

borisperc ::

hehehe...

Sorry tipkam slepo od 10 leta starosti in delam napake ki jih nikoli ne popravljam, sorry. za mojo slovnico ne živim več 15 let v sloveniji, hvala ti da si me spomnil, da sem slovenec rejen v kopru od kurca!!!

Zgodovina sprememb…

SeMiNeSanja ::

borisperc je izjavil:

hehehe...

Sorry tipkam slepo od 10 leta starosti in delam napake ki jih nikoli ne popravljam, sorry. za mojo slovnico ne živim več 15 let v sloveniji, hvala ti da si me spomnil, da sem slovenec rejen v kopru od kurca!!!


Še moj komentar:

Nemreš Belivit!
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

mzakelj ::

SeMiNeSanja je izjavil:

borisperc je izjavil:

hehehe...

Sorry tipkam slepo od 10 leta starosti in delam napake ki jih nikoli ne popravljam, sorry. za mojo slovnico ne živim več 15 let v sloveniji, hvala ti da si me spomnil, da sem slovenec rejen v kopru od kurca!!!


Še moj komentar:

Nemreš Belivit!


True True :))

p.s. nikoli imel problemov s t-2. Klic, email ali t-2.rula.net.8-)

Jakup ::

Wtf sem zdaj prebral ???
No, nasmejal sem se konkretno

Ps: slabo ti to gre 10 prstno tipkanje ?

mihagr ::

Jakup, da dobro si se vprašal, tudi čitati ne zna: "Meni so uredili za 2 min teden dni nazaj."
on prebere:"33 dni... tebi v 2 tednih, to je delo 1 minute."

gazibo ::

Innbox V60, testiram in odpiram/forwardiram nek port, poskeniram z canyouseeme.org doticni port, blokiran.

Kaj sem spregledu ?

Povezava gre tako: Huawei HG8010 -> Innbox V60 -> Ubiquiti EdgeRouter 6

Poskusam vzpostavit site-to-site VPN pa nikakor ne gre, predvidevam da je kaj z porti na Innboxu, ker na Ubiquiti mam vse forwardirano + parkrat probano z iklopljenim firewallom.

Je pa fora da mi Ubiquiti kaze WAN IP 192.168.***.***, ce pa googlam moj ip, dobim 89.212.***.***

Kaj bi lah blo ?

Fsegula62 ::

To je ker imas vmes se en drugi dhcp server verjetno od t-2 skatle
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "

gazibo ::

V tej T-2 skatli je bore malo nastavitev, port forwarding, DMZ in Wifi. Ne duha ne sluha o DHCPju

Fsegula62 ::

Ja pri T-2 nimaš kaj, imaš optiko ali dsl?
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "

DamirK ::

gazibo je izjavil:

Innbox V60, testiram in odpiram/forwardiram nek port, poskeniram z canyouseeme.org doticni port, blokiran.

Kaj sem spregledu ?

Povezava gre tako: Huawei HG8010 -> Innbox V60 -> Ubiquiti EdgeRouter 6

Poskusam vzpostavit site-to-site VPN pa nikakor ne gre, predvidevam da je kaj z porti na Innboxu, ker na Ubiquiti mam vse forwardirano + parkrat probano z iklopljenim firewallom.

Je pa fora da mi Ubiquiti kaze WAN IP 192.168.***.***, ce pa googlam moj ip, dobim 89.212.***.***

Kaj bi lah blo ?


Sem imel podoben problem leta 2017 z Innbox V60U na Telekom-u.
Ta modem/router v resnici ne preusmeri nobenih vrat čeprav javi da jih je in na podpori pravijo da je zadeva znana.

Najbolje da modem prestaviš v bridged mode ali pa ga popolnoma odstraniš.
Sam sem ga moral imeti saj je imel vlogo modema in Telekom ni dovolil uporabe moje lastne naprave za ta namen.

Več o tem tukaj: Innbox V60U Home Gateway in webserver
Še več Slo-tech debat tukaj: https://www.google.si/search?q=site%3As...

Daniel ::

Zanimivo, jaz sem vsa leta kar sem bil na Telekomu imel modem v bridge in lasten router, nobenega kompliciranja okrog tega. Tudi tast na T2 ima za modemom router in na njem zunanji IP ter srednjo varnost (OpenVPN dela). Dva porta sta vezana tako, da povezavo vzpostavlja Innbox (tam je priklopljen TV vmesnik) dva pa v bridge (priklopljen router).

Da nimaš morda vklopljene srednje varnosti in ti zato ne dela. Poglej na njihov portal + Ubiquiti bi ti moral pokazati zunanji IP, kaže pa ti notranjega iz Innboxa. Pokliči na tehnično pomoč in vprašaj, če je kateri port v bridge in tam priklopi Ubiqity.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daniel ()

Arzen28 ::

SeMiNeSanja je izjavil:

borisperc je izjavil:

hehehe...

Sorry tipkam slepo od 10 leta starosti in delam napake ki jih nikoli ne popravljam, sorry. za mojo slovnico ne živim več 15 let v sloveniji, hvala ti da si me spomnil, da sem slovenec rejen v kopru od kurca!!!


Še moj komentar:

Nemreš Belivit!

Hvala bogu, da se taki sami izločajo iz Slovenije.

gazibo ::

Evo klicaril na T2 in so mi njihovi tehniki svetoval naj posljem dopis in zahtevam staticni IP, ker ta za katerega sem do sedaj mislil da je ze staticni in "moj" IP je zunanji IP modema/switcha od T2 in moj dejanski IP je bil notranji 192.168.***.*** tako da vso tisto port skeniranje in nastavitve v VPNjih, ki sem se jih loteval, ni melo haska logicno.

Imam pa optiko, posredovat sem jim moral se MAC naslov mojega usmerjevalnika, tako da predvidevam da pa neki ze bo iz te moke.

Sporocim

mzakelj ::

Womb : če si na TS BRO optiki in je ponudnik T-2 lahko daš svoj router, samo mac skopiraj od Inboxa in imaš lepo eno škatlico manj. Še vlan2000 spelješ na porte za tv in si zmagal. Potem pa lahko delaš kar ti srce poželi, seveda v okvirjih zakonitosti. Sam sem ruknil en mikrotik za 300€ pa imam nižji ping kot preko inboxa, vidim komplet promet in lahko nastavljam kar hočem. No skoraj. Pač v zmožnostih mikrotika, zakona in t-2 tehnologije ...

gazibo ::

TS BRO ? :)) wat is dat black magic ???

ne res, kaj je to ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gazibo ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8931431 (10339) Lonsarg
»

Dostop do shared folder prek 2. routerja

Oddelek: Omrežja in internet
9837 (569) MrStein
»

Težava z dostopom do kamere

Oddelek: Pomoč in nasveti
71422 (981) Andrejko
»

problem innbox-router-udpxy?

Oddelek: Omrežja in internet
484408 (3610) Daniel
»

Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa pri

Oddelek: Omrežja in internet
415359 (3835) Jst

Več podobnih tem