Forum » Hlajenje in modifikacije » titan - 8centimetrski
titan - 8centimetrski
gorenc ::
vem da "smo" se o tem ze pogovarjali pa vseeno;
ali je bolje da ventilator na hladilnku cpuja piha na rebra ali da odvaja toploto iz reber?
ali je bolje da ventilator na hladilnku cpuja piha na rebra ali da odvaja toploto iz reber?
ChiefThunder ::
hmm, to je čist odvisno od dizajna samga hladilnika, najbolj razširjeno je, da ventilator piha vroč zrak stran od proca... ne glede na to, pa je fajn, da je v ohišju nekakšen pretok zraka...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
gorenc ::
saj problem je v tem da se mi titan (katerega ventilator piha na hladilnik) nenormalno greje v primerjavi z volcanom 6cu (5000rpm).
sranje, vam recem. kaj je mozno da je kriva pasta? zraven titana dobis tisto srebrno. a jo je treba kaj vec namazati?
sranje, vam recem. kaj je mozno da je kriva pasta? zraven titana dobis tisto srebrno. a jo je treba kaj vec namazati?
kuglvinkl ::
Glede paste: Tudi jaz imam to pasto in sem jako zadovoljen (35c full load). Nanesem pa jo tako, da izpljunem majhno piko na core, pritisen gor rebra, potem jih dam stran in s čopičem popravim, kjer se pasta ni razlezla čez core.
Vent.: jep odvisno od dizajna reber. meni piha noter (6Cu).
Vent.: jep odvisno od dizajna reber. meni piha noter (6Cu).
Your focus determines your reallity
Kaboom ::
najboljši način kar se tiče vprašanja če mora vent pihat ali vlečt, je to da sprobaš in ugotoviš... povsod drugače...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a so ventilatorji dobro obrnjeni?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2505 (2009) | 5er--> |
» | hlajenje plateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1254 (1058) | zlabo |
» | Kako sneti Vulcano7+ z AthlonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1311 (1082) | Klemenn |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3609 (2874) | SkIDiver |
» | Kam naj piha ventilator na procesorjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1594 (1414) | Freak |