Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično?
Problem z grafično?
rokuss ::
Jz mam pa en problem, mam grafično 6600gt in mi med spilom enostavno frizne komp ampak zvok nekaj časa še igra potem pa tudi to crkne. Za tem se komp resetira.
Podobno je v windowsih samo da se mi monitor postav u pripravljenos in vseeno ga moram resetirat oz. se resetira sam.
Kaj je problem?
Podobno je v windowsih samo da se mi monitor postav u pripravljenos in vseeno ga moram resetirat oz. se resetira sam.
Kaj je problem?
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
Ma to se mi je začelo dogajati po ksnem mesecu ko sm formatiru komp, prej te težave ni bilo!
BTW kok pa grafična pokur od napajalnika?
BTW kok pa grafična pokur od napajalnika?
nuclear ::
EVO, isti problem imam jaz! katere windowse si inšštaliral? isti problem imam, in to ko sem en mesec po inštalu win xp sep 2006 opazu da se mi to dogaja pri igrah.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
a si slučjano porihtal? jaz sem tam dal da se mi monitor ne ugaša, je bilo avtomatsko naštimano da se mi ugasne, ampak nisem še sporobal, ker sem izven mb trenutno.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Ne še zmeram se mi monitor ugasa in med spilom frizne sem pa ugotivil neki, da če zamenam wallpaper mi očitno dela! Samo potem vids nasledn dan isto sranje!
Zdaj sm še ugotovil da mi prjavi moder zaslon, na katerem piše da se kao grafična pa monitor neki ne ujemata + tale file mi zabije nv4_disp !!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD 4850 črn ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1324) | Pyr0Beast |
» | problem nvidia 9800 GT 512Oddelek: Pomoč in nasveti | 1838 (1105) | zachov |
» | TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 939 (825) | rokuss |
» | POMOČ! V igri se "ugasne" monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1124) | pivo |
» | ob zagonu iger se ugasne monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (1039) | pharaon |