» »

Ventilator povzroča zaganjanje laptopa???

Ventilator povzroča zaganjanje laptopa???

ant ::

čao

ali je možno, da bi ventilator povzročal zaganjanje laptopa in nasplošno štalo???
Stvar je taka: imam ibm t20, ki je bil eno noč priklopljen in zjutraj sem videl, da se znova in znova zaganja. Včasih je prišel do xp, spet drugič komaj do logota IBM, ko se je pričel zaganjati. Mislil sem si pač je šla matična kaj čmo. Grafična očitno ni, torej je nekaj z napajanjem. Danes pa sem hotel dati ventilator iz T20 v drug laptop T21(ful glasen), saj sta ventilatorja skoraj identična. In glej ga zlomka simptomi se pojavijo pri prej popolnoma brezhibnemu prenosniku.

Ventilatorja iz T21 nisem mogel dati v t20, da bi stestiral, saj sem ga posodil frendici.

Ali je možno, da bi ventilator res povzročal take težave in kaj mi je storiti, kako ga popraviti?

P.S. kupim ventilator za IBM T20, T21 ali T22

LP

aja če tema ne paše v to kategorijo naj jo prosim moderator prenese drugam

thx

Azrael ::

Ni nemogoče, je pa malo verjetno, saj bi to pomenilo, da se pojavlja kratek stik v ventilatorju. Prej bi za take probleme osumil RAM.

Je ventilatorjev kabel nepoškodovan (nikjer stisnjen alli s kako drugače poškodovano izolacijo)?
Nekoč je bil Slo-tech.

ram je brezhiben, pravtako ni videti nekih poškodb

bom probal nekje dobiti ta ventilator

flasha ::

men se je podobno dogajal na osebnem računalniku se je pržigo pa ugašo (sam men je preišo sam do bisos preverjanja pa mal naprej tik pred onim od XPja) aja bil pa je napajalnik kriv

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem pri sprembi root gesla v MySQL v Ubuntu

Oddelek: Pomoč in nasveti
231262 (842) killa bee
»

Hp pavilion g6 ventilator problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
121183 (842) betmen113
»