Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica
tipkovnica
Tammih ::
Tipkovnica mi ne dela dokler nism v windowsu, tako da ne morem v bios...Čeprou sploh nism sigurn, da mam bios, saj mam le opcijo F2(setup) in F8(boot from)... Kaj mente o tipkovnici in windowsu?
marvin42 ::
kakšna tipkovnica, kakšna matična plošča, kakšni winsi, itd... drugič podaj malo več informacij.
Mostly Harmless
Tammih ::
Tipkovnica je brezžična od microsofta (wireless comfort 1.0A)..matična je ASRock K8Upgrade-1689, Windows Xp, Nvidia 6600gt, sm v bistvu mi nobena brezžična tipkovnica ni delala v biosu oz. dosu?!
bosmla ::
Mogoce mas moznost v BIOS-u nastavit, da prepozna USB naprave... no ce mas priklopi eno staro tipkovnico (na PS2) omogoci to moznost pa bo mogoce delalo...
amigo_no1 ::
//me precej spominja na tole
Windows cannot find drivers for your modem.
You you want to download drivers from windows update ?
Windows cannot find drivers for your modem.
You you want to download drivers from windows update ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1544) | shintaro |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4862 (4033) | Pyr0Beast |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1348) | BigWhale |
» | No Keyboard detected pri vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2580 (2580) | k4vz0024 |
» | Problem po menjavi matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1013) | Pyr0Beast |