Forum » Programska oprema » Kubuntu - wlan opazovanje
Kubuntu - wlan opazovanje
Sims ::
Lep pozdrav,
Iščem program z grafičnim vmesnikom, ki bi mi pokazal, kateri uporabniki so povezani na moj Wifi ter kolko prenosa jemljejo. Na netu sem sicer našel nekaj programov, vendar mi nobenega ni uspelo usosobiti. . Če se da dobiti *.deb.
Najlepša hvala.
Sims
Iščem program z grafičnim vmesnikom, ki bi mi pokazal, kateri uporabniki so povezani na moj Wifi ter kolko prenosa jemljejo. Na netu sem sicer našel nekaj programov, vendar mi nobenega ni uspelo usosobiti. . Če se da dobiti *.deb.
Najlepša hvala.
Sims
Sims ::
Pzdravljeni,
sem naložil kismet sedaj pa ne vem katero napravo naj vpišem v kismet.conf. Mam pa pcmcia wifi kartico. Se da kje pogledat, kot kaj moj kubuntu napravo prepozna?
Kismet mi javi tole ...
NOTICE: Disabling channel hopping, no enabled sources are able to change channel.
Source 0 (addme): Opening none source interface none...
FATAL: Please configure at least one packet source. Kismet will not function if no packet sources are defined in kismet.conf or on the command line. Please read the README for more information about configuring Kismet.
Kismet exiting.
Sicer sem dodal neko napravo, vendar ni pravilno.
FATAL: Illegal card source line 'madwifi_g'
Prosim, kako pogledam kako napravo imam?
Hvala.
Sims
sem naložil kismet sedaj pa ne vem katero napravo naj vpišem v kismet.conf. Mam pa pcmcia wifi kartico. Se da kje pogledat, kot kaj moj kubuntu napravo prepozna?
Kismet mi javi tole ...
NOTICE: Disabling channel hopping, no enabled sources are able to change channel.
Source 0 (addme): Opening none source interface none...
FATAL: Please configure at least one packet source. Kismet will not function if no packet sources are defined in kismet.conf or on the command line. Please read the README for more information about configuring Kismet.
Kismet exiting.
Sicer sem dodal neko napravo, vendar ni pravilno.
FATAL: Illegal card source line 'madwifi_g'
Prosim, kako pogledam kako napravo imam?
Hvala.
Sims
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako skriti wifi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2567 (2193) | boogie_xlr |
» | Odkrivanje brezžične mreže ki ne oddaja SSIDOddelek: Programska oprema | 1937 (1483) | urbi |
» | Brezžično omrežje - WEP crackingOddelek: Omrežja in internet | 1926 (1744) | R-G |
» | pcmcia wlan kartica in kismetOddelek: Strojna oprema | 1359 (1210) | iro |
» | Iskanje programskega jezika za razvoj igerOddelek: Novice / Igre | 3514 (3031) | AtaStrumf |