Forum » Operacijski sistemi » Windows Xp profesional Težava
Windows Xp profesional Težava
guilty ::
Imam problem pri zagonu windowsov!
Naletel sem na težavo ko seml vstavil drugi disk v računalnik! vse sem normalno opravil in ko sem računalnik ponovno zagnal se mi windowsi niso hoteli zagnati! windowsi so se se zaganjali do tja kjer bi se morala pojaviti slika z namizjem! potem sem drugi disk izključil in zadeva se je ponovila! kaj narediti???
Naletel sem na težavo ko seml vstavil drugi disk v računalnik! vse sem normalno opravil in ko sem računalnik ponovno zagnal se mi windowsi niso hoteli zagnati! windowsi so se se zaganjali do tja kjer bi se morala pojaviti slika z namizjem! potem sem drugi disk izključil in zadeva se je ponovila! kaj narediti???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 se ne zažene po priklopu drugega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1742 (1638) | Icematxyz |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4813 (3632) | gorenjc |
» | windows XP in windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2520 (2218) | Jebac18 |
» | Norton GHOST / windows se nočejo zagnati...Oddelek: Operacijski sistemi | 1658 (1526) | cryptozaver |
» | Pomagajte! Kako rešiti podatke z IBM trdega diska.Oddelek: Strojna oprema | 1205 (1175) | rasta |