» »

Kako zapeci cd v safe mode

Kako zapeci cd v safe mode

bbbb ::

Lep pozdrav!

Imam problem, ker racunalnik deluje samo v safe mode. V normalnem nacinu se sploh ne more vec zagnati! Sedaj mene zanima, kako bi jaz v varnem nacinu posnel pomembne fajle na CD? Nekaj sem ze probaval vendar z nerotom in z MagicISO nisem mogel zapeci datotek.

Dobrodosel kakrsen koli nasvet?!
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!

Cveto ::

XP-ji že sami po sebi podpirajo snemanje iz CD-ja (iz raziskovalca) Si to probal? Če ne veš kako: na CDR/DVD enoti moraš imeti omogeno snemanje (propetries/enable recording), nato pa samo v raziskovalci potegnež željene datoteke na na to enoto in na levi strani okna izbereš opcijo posnemi CD...

aco111 ::

Če češ v normalen zagon iti probaj:

1) Si probal če je kaj narobe z gonilniki? Spywarei? Virusi? Deinstaliraj gonilnike, kake čudne programe, Start -> Run -> MSCONFIG (zadnji jeziček zagon, pa odkljukaj kaj je čudno). Probaj to pa boš vido

ali

2) Na novo naloži sistem. Podatke si prekopiraš na drugo particijo, disk, če pa nimaš pa si narediš particijo s Partition Magic.

Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aco111 ()

Kaličopko ::

jest sm pa v safe mode zapeku ene par dvdjov k niso winsi normaln delal zapeku sm s programom Deep Burner (zaston na internetu) potekal je pa normalno...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dell 1555 neodzivnost, počasen tudi v Safe mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
51008 (941) Duhec
»

Windows Vista zmrzne ob zagonu

Oddelek: Operacijski sistemi
151306 (1146) Duhec
»