Forum » Pomoč in nasveti » izgubljena datoteka
izgubljena datoteka

trooper ::
mel sem pomembno MS Word datoteko.
pisal sem novo ki sem jo Save As.. shranil preko te zgoraj omenjene pomembne datoteke.
kako dobim zdaj tisto owerwritano nazaj???
res je važno. hvala
pisal sem novo ki sem jo Save As.. shranil preko te zgoraj omenjene pomembne datoteke.
kako dobim zdaj tisto owerwritano nazaj???
res je važno. hvala

Spajky ::
Poglej v mapi temp (bodisi od win ali Offica) za kakimi "čudnimi tmp" datotekami ipd., pa jo eno po eno probaj odpret z Wordom; če še ni nič, lahko uporabiš kaki program za recovery podatkov in pogledaš za zbrisanimi enakega tipa datotekami, saj je znano, da MS Office programi med delom pišejo svašta povsod.
Če se da, prej s tega diska povrni vse zbrisane datoteke s kakim takim prej navedenim programom na sosednjem kompu/disku ...
Lahko, da ti kaj rata ...
Če se da, prej s tega diska povrni vse zbrisane datoteke s kakim takim prej navedenim programom na sosednjem kompu/disku ...
Lahko, da ti kaj rata ...

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 Home Premium - laptop neodzivenOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (809) | hojnikb |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 5007 (4200) | AC_DC |
⊘ | Kako povsem izbrisati datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7175 (6026) | DeeCoy |
» | Izgubljeni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1779) | Anaplus |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2603 (2426) | ZLOky |