Forum » Pomoč in nasveti » Firmware za pekač ASUS Cb-5216a -KJE?
Firmware za pekač ASUS Cb-5216a -KJE?

fisherman74 ::
ASUS CB-5216a -imam pekač v tem linku.
Ta pekač je v originalu samo za pečenje CD-R-jev, a baje da s pravim firmwarom, lahko postane tudi DVD pekač. Tako mi je prijatelj zatrdil, ker ima on istega, a trenutno ne najdem nobenega takega firmwara.
Z Googlanjem sem našel samo firmware (1.12), ki izboljšujejo samo originalne funkcije.
A kdo ve kje na netu bi lahko dobil tak firmware?
Hvala in LP.
Ta pekač je v originalu samo za pečenje CD-R-jev, a baje da s pravim firmwarom, lahko postane tudi DVD pekač. Tako mi je prijatelj zatrdil, ker ima on istega, a trenutno ne najdem nobenega takega firmwara.
Z Googlanjem sem našel samo firmware (1.12), ki izboljšujejo samo originalne funkcije.
A kdo ve kje na netu bi lahko dobil tak firmware?
Hvala in LP.

fisherman74 ::
Srčno upam, da se motiš, ker mi ga je on kupu za rostni dan kot DVD pekač in zato mu ga ne morem reklamirati

teeehaaaceee ::
P.S. Verjetno ga nima, ker ne obstaja.
Se strinjam razlika je ocitna med dvd rom in dvd R ali karkoli tk da te je frend lepo nagno :)
Se strinjam razlika je ocitna med dvd rom in dvd R ali karkoli tk da te je frend lepo nagno :)
We live in a moment, a moment in time...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8598 (6181) | AtaStrumf |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3246 (1798) | kurjač |
» | DVD-ROM ne bere DVD-RW??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1479) | delfinus |
» | TEAC DV-W58G (8x DVD burner)Oddelek: Strojna oprema | 3791 (2570) | EiYou |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6965 (5581) | pingo76 |