Forum » Pomoč in nasveti » se en problem!!
se en problem!!
appz ::
vse programe imam instalirane na D: zvecer ugasnem racunalnik! zjutraj prizgem in ostanejo samo mape fajlov a nikjer vse mape prazne!??? nimam pojma zakaj --anyone?? aja pol sem pa z recovery-em povrno sam se vedno noben program ne dela ker recovery spremeni imena in sicer doda _ pred ime... tak da po moje sledi reinstall...razen ce mate ideje!
Highlag ::
Očitno imaš težave z diskom, oziroma prenosom podatkov na disk.
Če imap pc navit ga odvij
možno je tudi, da se PC ugasne preden disk prepiše podatke. To se da nekje nastaviti pobrskaj po help-u
Lahko tud izklopiš Disk cashe če bi kaj pomagal.
Kateri OS sploh uporabljaš?
Če imap pc navit ga odvij
možno je tudi, da se PC ugasne preden disk prepiše podatke. To se da nekje nastaviti pobrskaj po help-u
Lahko tud izklopiš Disk cashe če bi kaj pomagal.
Kateri OS sploh uporabljaš?
krucymucy ::
Ja pa ne tolk progijev! Ce se prehitr ugasne si v najslabšem primeru ob nekaj kb... ne pa ob vse progije...
Aja, pa to se je tud men že zgodil v XP-jih...
Aja, pa to se je tud men že zgodil v XP-jih...
appz ::
ja uporablam w2k
sam je res cudno zakaj bi zbrisalo samo fajlepo mapah ne pa tudi samih map---mislim celo particijo--in ko pogledam properties pod mapo pise 0 mb oz kb ....ko pa dam properties na celo particijo pa se vedno napise da je tam za 5 gb podatkov
a se vedno se noce startat doben program
sicer sem naredi reinstal dolocenih programov (dokler ne bom mel cas vse skupaj formatirat pa na novo)in dela spet vse normalno ! don't get it !!
sam je res cudno zakaj bi zbrisalo samo fajlepo mapah ne pa tudi samih map---mislim celo particijo--in ko pogledam properties pod mapo pise 0 mb oz kb ....ko pa dam properties na celo particijo pa se vedno napise da je tam za 5 gb podatkov
a se vedno se noce startat doben program
sicer sem naredi reinstal dolocenih programov (dokler ne bom mel cas vse skupaj formatirat pa na novo)in dela spet vse normalno ! don't get it !!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spet zbootat recovery particijo na Dellu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1634) | nodrim |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2615 (2163) | 69charger |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1300) | solatko |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2792 (2279) | misek |
» | Usut filesystemOddelek: Programska oprema | 1528 (1277) | PrimozR |