Forum » Pomoč in nasveti » Črka, ki predstavlja CD/DVD enoto (npr. E:) izgine in se pojavi šele z restartom?
Črka, ki predstavlja CD/DVD enoto (npr. E:) izgine in se pojavi šele z restartom?
urosbe ::
Na računalniku se mi je začelo dogajati nekaj zelo čudnega. Uporabljam Windows XP SP2 ter NEC CD/DVDRW pekač. Zelo pogosto se mi zgodi, da vstavim v enoto CD, grem v Moj Računalnik, kliknem črko E:, ki predstavlja CD/DVD enoto, računalnik namesto da bi prikazal vsebino, kar je na CD-ju, nekaj pomelje, nato pa črka izgine (ni je več) in nikakor ni možno dostopiti do CD-ja. Tudi če ročno vtipkam E:, do vsebine CD-ja ne morem priti. Kaj bi lahko bilo narobe? Je imel že kdo podoben primer? Na računalniku ni nobenega virusa ali kakšnega specialnega programa, ki bi bil lahko kriv za to, kar se dogaja. Je možno, da je kaj narobe s CD/DVD enoto?
LP
Uroš
LP
Uroš
Kaličopko ::
pejt v Computer Management pol maš pa disk managment pa lahk enotam črke spreminjaš, pa dostopaš do njih...
probi to
Slikca
probi to
Slikca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MBR (master boot record) težavaOddelek: Operacijski sistemi | 2464 (2341) | Icematxyz |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 9999 (9448) | T-Majo |
» | Zelo počasna inštalacija VisteOddelek: Operacijski sistemi | 1498 (1277) | dejcii |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1973 (1763) | farko |
» | muzika na DVD-ju???Oddelek: Zvok in slika | 2348 (2112) | matrix2 |