Forum » Pomoč in nasveti » teme za xp
teme za xp
povso ::
mene zanima, kje bi lahko našel xpjeve teme... rad bi imel izgled kot vista, čeprav imam xp... računalnik mi ne podpira viste.
če kdo ve kak link za teme, prosim.
Matjaž
če kdo ve kak link za teme, prosim.
Matjaž
JOKER ::
Hmmm ... theme ja.
Lepo je menjat themo oz. izgled, ampak povdarit je potrebno bistveno stvar.
Theme, ki so sestavni del Winsow so digitalno podpisane in z prikazovanjem njih ni nikakršnih težav, napram temam, ki jih dobiš na netu.
Theme na netu niso digitalno podpisane, zato obstaja nek Patch soft (trenutno se ne spomnim imena), ki "pretenta" računalnik in takrat ti prikazuje tudi ostale theme.
Lepo je menjat themo oz. izgled, ampak povdarit je potrebno bistveno stvar.
Theme, ki so sestavni del Winsow so digitalno podpisane in z prikazovanjem njih ni nikakršnih težav, napram temam, ki jih dobiš na netu.
Theme na netu niso digitalno podpisane, zato obstaja nek Patch soft (trenutno se ne spomnim imena), ki "pretenta" računalnik in takrat ti prikazuje tudi ostale theme.
www.crystal.net --->bricopacks
Tle znas najdt kar zanimive pakete tem, ne vem če se točno vista izgled. Sam mam vista inspirat in sem zelo zadovolen z izgledom.
LP
Tle znas najdt kar zanimive pakete tem, ne vem če se točno vista izgled. Sam mam vista inspirat in sem zelo zadovolen z izgledom.
LP
gismo ::
PS. Obstaja program stylexp ki dela cuda, sam se mi zdi da je demo verzija tak da se bos mogu mal potrudt da bo delal skos.
StajercSSS ::
Men je boljš TuneUp 2006.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN XP ThemeOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1245) | JOKER |
» | Novosti v Vista jedru - 3. delOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6217 (4540) | Lamur De Zur |
» | Microsoft najavil datum uradnega izida VisteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5025 (3433) | 1fris |
» | Windows xp temeOddelek: Programska oprema | 1127 (1063) | teedy |
» | Win XP temeOddelek: Operacijski sistemi | 1785 (1579) | andper |