Forum » Mobilne tehnologije » kako se vspostavi brezžično internetno povezavo z mobitelom???
kako se vspostavi brezžično internetno povezavo z mobitelom???
davorin77 ::
dober dan,
zanimam me, če veste kako (če je to sploh možno) se uspostavi brezžično povezavo (internetno) z mobitelom.
imam modem, z brezžičnim internetom in mobitel motorola L7. prosim povejte kako se to vzpostavi.
vem da bi internet na mobitelu uporabljav samo zdaven računalnika.
hvala že v naprej, LP!!!
zanimam me, če veste kako (če je to sploh možno) se uspostavi brezžično povezavo (internetno) z mobitelom.
imam modem, z brezžičnim internetom in mobitel motorola L7. prosim povejte kako se to vzpostavi.
vem da bi internet na mobitelu uporabljav samo zdaven računalnika.
hvala že v naprej, LP!!!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
aljazh ::
Kaj točno bi rad? Se preko mobilnika povezal v internet ali kaj drugega? Vprašanja namreč ne razumem.
davorin77 ::
ja se mi je zdelo da je norazumljivo
ja hočem se povezat na internet z mobitelom preko modema.
ja hočem se povezat na internet z mobitelom preko modema.
zavajon ::
Te informacije najdeš na strani ponudnika. Tukaj dobiš navodila za Debitel/Mobitel. Klikni na link Storitve.
Potrebuješ seveda telefon z vgrajenim modemom in nekakšno povezavo telefona z računalnikom (kabel/IR/bluetooth).
lp
Potrebuješ seveda telefon z vgrajenim modemom in nekakšno povezavo telefona z računalnikom (kabel/IR/bluetooth).
lp
OmegaBlue ::
Lahko pa tudi pokličeš prijazne ljudi na 080 40 40 40.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kompleksna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1698 (1237) | fosil |
» | Wireless problem!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1600 (1348) | Pyr0Beast |
» | Mobitel - računalnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3091 (2914) | microera |
» | internet+mobitel=problemi (again)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1692) | bozicek |
» | Kaj menite o Mobitelih s Fotoaparati? In o MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 2008 (1663) | Caligula |