Forum » Pomoč in nasveti » WD 250 GB SATA II JE IN GA NI...
WD 250 GB SATA II JE IN GA NI...
maticm ::
Skratka danes sem namontiral tale disk:
WD 250 GB SATA II
Sprva ni bilo problemov saj ga je zaznalo normalno nato pa je disk brez kakršnih opozoril izginil,...po rebootu ga ni bilo noto v BIOSU
Nato sem odklopil računalnik od 220V ter še ročno odstranil napajanje od diska, še enkrat zagnal in ugasnil PC, nato pa sem ga še enkrat priklopil in spet deluje.
Kaj bi bil lahko vzrok?
Moj sistem:
-k8n neo platinum (matična plošča)
-že prisoten hitachijev Sata disk 160Gb
LP matic
WD 250 GB SATA II
Sprva ni bilo problemov saj ga je zaznalo normalno nato pa je disk brez kakršnih opozoril izginil,...po rebootu ga ni bilo noto v BIOSU
Nato sem odklopil računalnik od 220V ter še ročno odstranil napajanje od diska, še enkrat zagnal in ugasnil PC, nato pa sem ga še enkrat priklopil in spet deluje.
Kaj bi bil lahko vzrok?
Moj sistem:
-k8n neo platinum (matična plošča)
-že prisoten hitachijev Sata disk 160Gb
LP matic
maticm ::
Ko zaženem MPLAB in želim, da mi connecta programator, se disk ustavi in ga ni več mogoče zaznati...
Any idea?
Any idea?
StajercSSS ::
Lepo si si s forumom pomagal..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD ni možno nastaviti kot Boot OptionOddelek: Strojna oprema | 4362 (3237) | BorutK-73 |
» | Unicen eksterni disk?Oddelek: Strojna oprema | 1198 (988) | Karen |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12105 (9223) | BlackAdder |
» | Problem z SATA porti na matični - NUJNOOddelek: Strojna oprema | 871 (811) | Mopar |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5400 (4397) | hyphh |