Forum » Pomoč in nasveti » Kamera za gledanje skozi stene - za lociranje počene cevi
Kamera za gledanje skozi stene - za lociranje počene cevi
vidi ::
Ali mogoče kdo ve, če obstaja kamera za gledanje skozi stene, s pomočjo katere bi lahko lociral počeno cev. Preoblem je namreč, da ne vem kje je cev počila, z geofonom se ne da locirati šumenja, nočem pa razbiti bajte na napačnem mestu.
Videl sem, da vojska uporablja nekaj, s čemer lahko tudi skozi stene zaznava različno toploto in ker gre v mojem primeru za lesene pode, se mi zdi, da bi bilo to mogoče locirati.
Skratka, če ima mogoče kdo kakršnekoli informacije v zvezi s takšno napravo (kje bi si jo lahko sposodil) oz. predloge, kako naj se lotim problema, se toplo priporočam :)
Videl sem, da vojska uporablja nekaj, s čemer lahko tudi skozi stene zaznava različno toploto in ker gre v mojem primeru za lesene pode, se mi zdi, da bi bilo to mogoče locirati.
Skratka, če ima mogoče kdo kakršnekoli informacije v zvezi s takšno napravo (kje bi si jo lahko sposodil) oz. predloge, kako naj se lotim problema, se toplo priporočam :)
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
sinko999 ::
idi na k poklicnim gasilcem oni imajo infra rdeči scanner za gledanje dimniških požarov in se probaj z njimi zmeniti drugače pa bi še kakšne firme za gradnjo moralae imeti
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sanacija stare vodovodne napeljave brez menjave cevi?Oddelek: Loža | 9720 (4686) | Assass1n |
» | montaža klimatske naprave - kdo pozna koga, ki naredi poceni?Oddelek: Loža | 13664 (10369) | cekr |
» | Optični kabel od doze do modemaOddelek: Kaj kupiti | 11433 (10677) | klemenSLO |
» | bluetooth miška - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2373 (2094) | Dzuro10 |
» | Kratek stik v hiši, lociranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8335 (7717) | IČA |