Forum » Pomoč in nasveti » LEADTEK WINFAST 7600gs - Igrice malo štekajo!
LEADTEK WINFAST 7600gs - Igrice malo štekajo!
Raffaello ::
Ko sem inštaliral driverje za to grefično sem prvo naložil driverje s cedeja ki je bil priložen: Winfast Display driver: Pa mislim da so gonilniki od nvidie 91.32. Sem malo igrice sprobal: vse odlično! Ko pa sem inštaliral najnoveješe gonilnike 91.47 Nvidia, pa te sprobal pa so igrice štekale. V čem je problem?
Raffaello ::
Samo ko inštaliram drivere winfast mi kartico prav prepozna: Winfast a7600gs, ko pa nove nvidine driverje naložim pa mi kartico prepozna kot Nvidia 7600gs( To vidim na programu Advandced Windows Care)? Sem že to naredo da sem stare zbriso pa nove naložo sam vseeno šteka!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resen problem Blue screen ? freezOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (740) | Gutjerez |
» | Geforce 7600gs in napajalnik!!Oddelek: Strojna oprema | 1986 (1515) | Slipi |
» | Zkaj se mi prikaže črn ekran vedno ko zapustim katerokoli igro?Oddelek: Pomoč in nasveti | 936 (801) | bluefish |
» | LEADTEK WINFAST 7600gs pa ne gre predvajati filmov!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1149 (1006) | dejansan |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5941 (4629) | BlackHole |