Forum » Omrežja in internet » Kako priti do sosedovega routerja?
Kako priti do sosedovega routerja?
Lincolin ::
Pozdravljeni!
Moj bratranec oz. sosed ima brezžini router oz. repeater. Ima firmo Siemens Gigaset.
IP od routerja je 192.168.2.1, ker je pod geslom me zanima ali bi lahko od doma nekako vstopil v router čeprav nevem gesla?
Mogoče se pa le da?
L.P. Grega
Moj bratranec oz. sosed ima brezžini router oz. repeater. Ima firmo Siemens Gigaset.
IP od routerja je 192.168.2.1, ker je pod geslom me zanima ali bi lahko od doma nekako vstopil v router čeprav nevem gesla?
Mogoče se pa le da?
L.P. Grega
- zaklenil: OmegaBlue ()
overlord_tm ::
In zakaj bi to rad? Očitno maš svoj net če tole postaš, tako da sosedovega ne rabiš :D
norcuron ::
Ta IP, ki si ga napisal je interni IP znotraj njegove mreže in je rezerviran za lane tako kot 10.x.x.x in podobno.
Great are mysteries of the mind ... or not?
scythe ::
Vidim da bi rad šel ¨pijanino¨ igrat Ej ne zajebavi se s tem čeprav je tvoj bratranec....
lp
lp
OmegaBlue ::
Fante preberi si Pravila.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za ENKRIPTIRANJE namesto BitlockerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5177 (3423) | Yacked2 |
» | Kako avtomatizirati Wifi avtentikacijo s skripto v Linuxu?Oddelek: Omrežja in internet | 3367 (2926) | Volta |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11599 (9110) | Kyou |
» | Irokopasovni problemiOddelek: Omrežja in internet | 2017 (1478) | m0LN4r |
» | Google ponuja sinhronizacijo nastavitev Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8296 (6283) | Highlag |