Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik
tiskalnik
bruderbauc ::
Pred kratkim sem si kupil nov tiskalnik EPSON STYLUS DX4850. Najprej sem z njim naprintal nekaj poskusnih slik. Slike sem printal na normalne A4 liste, ki pa so že bil enkrat uporabljeni (nisem hotel za poskusne slike uporabljati novih listov). Med printanjem se mi je dogajalo, da mi je tiskalnik potegnil noter po več listov naenkrat. Zato sem poskusil printati tudi na čisto nove liste, pri čemer pa ni bilo problemov. Predvidevam, da je tiskalnik imel pri rabljenih listih težave zato, ker so bili le-ti na zgornjem in spodnjem robu malo zviti. Zato me zanima, če je normalno, da je tiskalnik tako zelo občutljiv na to kakšne liste mu vložiš. A imajo drugi tiskalniki tudi takšne težave z malce upognjenimi listi? Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?
Pouh ::
Meni se je to dogajalo pri prejsnem hp-ju. Zdaj ko imam novega (canon) se mi to ne dogaja vec.
Ti moras samo malo potegniti skozi konec listov, da jih na hitro prelistas... (upam da si predstavljas) da spustis zrak noter. Pol bo kukr-tuk uredu.
Ti moras samo malo potegniti skozi konec listov, da jih na hitro prelistas... (upam da si predstavljas) da spustis zrak noter. Pol bo kukr-tuk uredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8607 (3360) | noraguta |
» | nova kartuša ne printa modreOddelek: Pomoč in nasveti | 1727 (1577) | anika87 |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5436 (4905) | destiny |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4313 (3384) | Zheegec |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3992 (3416) | TheJack |