» »

tiskalnik

tiskalnik

bruderbauc ::

Pred kratkim sem si kupil nov tiskalnik EPSON STYLUS DX4850. Najprej sem z njim naprintal nekaj poskusnih slik. Slike sem printal na normalne A4 liste, ki pa so že bil enkrat uporabljeni (nisem hotel za poskusne slike uporabljati novih listov). Med printanjem se mi je dogajalo, da mi je tiskalnik potegnil noter po več listov naenkrat. Zato sem poskusil printati tudi na čisto nove liste, pri čemer pa ni bilo problemov. Predvidevam, da je tiskalnik imel pri rabljenih listih težave zato, ker so bili le-ti na zgornjem in spodnjem robu malo zviti. Zato me zanima, če je normalno, da je tiskalnik tako zelo občutljiv na to kakšne liste mu vložiš. A imajo drugi tiskalniki tudi takšne težave z malce upognjenimi listi? Kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?

Pouh ::

Meni se je to dogajalo pri prejsnem hp-ju. Zdaj ko imam novega (canon) se mi to ne dogaja vec.
Ti moras samo malo potegniti skozi konec listov, da jih na hitro prelistas... (upam da si predstavljas) da spustis zrak noter. Pol bo kukr-tuk uredu.

bruderbauc ::

Sem probal prelistat in prepihat pa nič ne koristi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
548607 (3360) noraguta
»

nova kartuša ne printa modre

Oddelek: Pomoč in nasveti
111727 (1577) anika87
»

Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepk

Oddelek: Kaj kupiti
165436 (4905) destiny
»

Nakup Multifunkcijskega printerja