Forum » Pomoč in nasveti » Noce bootat NUJNO!!!
Noce bootat NUJNO!!!
kilobajt ::
Pozdravljeni.
Prosil bi za pomoc, ce bi kdo vedel za kaj gre..
Zadeva je taka:
Vceraj sem poskusal en program za merjenje hitrosti diska, ter do malo prej, je racunalnik deloval popolnoma brez problema. Potem sem ga malo prej resetiral, pa kar na enrat napise:
no boot sector on internal hard drive.
no bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility.
Ce pritisnem F1, se samo se ankrat pojavlja isto sporocilo, ce pa F2, pa pridem v BIOS, kjer je nastavljen disk, pod prvo boot napravo.
Da je nesreca se vecja, mam na disku napisano seminarsko, ki sem jo sestavljal cel teden, ki jo moram kmalu oddat,pa se kar nekaj pomembnih stvari.
Racunalnik pa je prenosnik Dell precision M70.
Za vsak odgovor se resnicno lepo zahvaljujem.
Prosil bi za pomoc, ce bi kdo vedel za kaj gre..
Zadeva je taka:
Vceraj sem poskusal en program za merjenje hitrosti diska, ter do malo prej, je racunalnik deloval popolnoma brez problema. Potem sem ga malo prej resetiral, pa kar na enrat napise:
no boot sector on internal hard drive.
no bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility.
Ce pritisnem F1, se samo se ankrat pojavlja isto sporocilo, ce pa F2, pa pridem v BIOS, kjer je nastavljen disk, pod prvo boot napravo.
Da je nesreca se vecja, mam na disku napisano seminarsko, ki sem jo sestavljal cel teden, ki jo moram kmalu oddat,pa se kar nekaj pomembnih stvari.
Racunalnik pa je prenosnik Dell precision M70.
Za vsak odgovor se resnicno lepo zahvaljujem.
tsatthoggua ::
Hmm sicer se ne spoznam prav veliko na te stvari vendar sem imel podoben problem. Rešil sem ga z sistemsko disketo in ukazom FDISK.EXE /MBR .
Čeprav ti svetujem da počakaš še na kak odgovor kakega stručkota na tem forumu.
Čeprav ti svetujem da počakaš še na kak odgovor kakega stručkota na tem forumu.
kilobajt ::
sm poskusu dat se cd od windowsow xp sp2 notri, ce sploh kaj dela, pa ko je prislo so setupa, sem dal F3 (exit), sedaj pa je samo se crno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu No Boot Device AvailableOddelek: Pomoč in nasveti | 780 (628) | Spajky |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44226 (26266) | BorutK-73 |
» | iščem pomoč WINOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (881) | marc100 |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5617 (4852) | pilotgirl84 |
» | GRUBOddelek: Operacijski sistemi | 1830 (1569) | ank |