Forum » Pomoč in nasveti » FTP ne dela!
FTP ne dela!
Urkonet ::
Pozdravljeni!
Imam problem in sicer ne morem updejtat datotek za strežnik. Imam VoljaDSL. Na njihov brezplačni spletni prostor lahko pridem prek IE kot tudi s kakm FTP programom npr. CuteFTP. Problem pa nastane ko hočem kako datoteko prenesti na strežnik, traja obupno dolgo in nato javi neke napake. Ikona falja se prekopira vendar je velika 0B. Zanimivo pa je tudi to da mi ne gre dostopat do serverja ki ga imamo na faksu (FERI).
Ali se komu sanja kaj bi lahko bilo?
No, morem pa še povedat da sem probal live verzijo linuxov mandriva in sem potem probal na ftp od volje prenesti neke datoteke in je šlo brez problema, tudi na Volji so mi zagotovili da vse deluje ok.
Torej sumim da bi lahko krivi XP-ji (saj opozarjajo da nimam licenčnih). Ali je mogoče kaj narobe v zvezi z routerje oz z nastavitvami le-taga?
Please help
Imam problem in sicer ne morem updejtat datotek za strežnik. Imam VoljaDSL. Na njihov brezplačni spletni prostor lahko pridem prek IE kot tudi s kakm FTP programom npr. CuteFTP. Problem pa nastane ko hočem kako datoteko prenesti na strežnik, traja obupno dolgo in nato javi neke napake. Ikona falja se prekopira vendar je velika 0B. Zanimivo pa je tudi to da mi ne gre dostopat do serverja ki ga imamo na faksu (FERI).
Ali se komu sanja kaj bi lahko bilo?
No, morem pa še povedat da sem probal live verzijo linuxov mandriva in sem potem probal na ftp od volje prenesti neke datoteke in je šlo brez problema, tudi na Volji so mi zagotovili da vse deluje ok.
Torej sumim da bi lahko krivi XP-ji (saj opozarjajo da nimam licenčnih). Ali je mogoče kaj narobe v zvezi z routerje oz z nastavitvami le-taga?
Please help
AMD 3000+ , Ati 9600pro , 160 GB , pa MIŠKA
Gwanaroth ::
V tvojem FTP klientu nastavi pasivni način prenosa datotek.
Lights often keep secret hypnosis..
Sem nastavil pasivni način in ni nič bolši.
Vseeno hvala.
Še ma kdo mogoče kako idejo. Imam mogoče kake nastavitve zmrdane. Bi pomagalo da bi dal windowse na novo gor?
LP
Vseeno hvala.
Še ma kdo mogoče kako idejo. Imam mogoče kake nastavitve zmrdane. Bi pomagalo da bi dal windowse na novo gor?
LP
gkovac ::
imaš mogoče firewall ali pa router, ki ti ne dovoli "mimo"??
lp,
Še vedno nisem usposobil FTP prenosa.
Nekaj me zanima, ali je kje nastavljeno kako časovno obdobje kako dolgo si lahko na strežniku.
Ker moram včasih parkrat vpisat uporabniško ime in geslo. Če je to kaki časovni limit, potem sumim da bi bilo to.
Hvala
LP
Nekaj me zanima, ali je kje nastavljeno kako časovno obdobje kako dolgo si lahko na strežniku.
Ker moram včasih parkrat vpisat uporabniško ime in geslo. Če je to kaki časovni limit, potem sumim da bi bilo to.
Hvala
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP upočasni download po nekaj sekundahOddelek: Omrežja in internet | 2051 (1827) | solo5 |
» | putty in tunelOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (942) | mk818764 |
» | FTP win2003 server od IISja ?Oddelek: Omrežja in internet | 1732 (1732) | ArisD |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5185 (4670) | Kv1DR_K1LL3R |
» | FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsodOddelek: Omrežja in internet | 1619 (1458) | bojanu |