Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem odpret določenih slik preko mreže
Ne morem odpret določenih slik preko mreže
UrosTT ::
Preko mreže ne morem odpret ali kopirat slik ki so v pokončnem formatu. Landscape format dela čist lepo. Slike so posnete s Canon aparatom. Na namiznem imam namreč vse fotke, ker na tem računalniku delam post-processing. Ampak včasih pa kakšne fotke pogledam preko prenosnika, al pa ga priklopim na TV in pokažem kak slide-show. Ko hočem na prenosniku kar direkt iz namiznega računalnika gledat fotke (preko mreže), mi pokaže samo slike, ki so v landscape formatu... v pokončnem pa ne
Mislim, v čem je fora? In če hočem preko prenosnika skopirat (dol potegnit) slike iz namiznega v prenosnika... tud ne gre... oz. dovoli kopirat samo slike v landscape formatu. Edina varianta je, da grem do namiznega in jih od tam "porinem" preko mreže v prenosnik.
A je to nek bug?
Morda ima kod podobno izkušnjo?
Sem na netu zasledil podoben problem, žal brez rešitve: http://www.velocityreviews.com/forums/t...
LP Uroš
Mislim, v čem je fora? In če hočem preko prenosnika skopirat (dol potegnit) slike iz namiznega v prenosnika... tud ne gre... oz. dovoli kopirat samo slike v landscape formatu. Edina varianta je, da grem do namiznega in jih od tam "porinem" preko mreže v prenosnik.
A je to nek bug?
Morda ima kod podobno izkušnjo?
Sem na netu zasledil podoben problem, žal brez rešitve: http://www.velocityreviews.com/forums/t...
LP Uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG V50 ima dva zaslonaOddelek: Novice / Android | 9650 (6406) | lucca brassi |
» | Epilog Lavabita: dokumenti odpečateni, FBI dobil 11 strani dolg ključ na papirjuOddelek: Novice / Varnost | 20980 (11655) | cegu |
» | Nakup telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (1217) | Thunder wave |
» | Branje na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 799 (708) | JayKay |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3904 (3333) | 1309976 |