Forum » Loža » Kje kupiti take cevlje?
Kje kupiti take cevlje?
Cranchi ::
Pozdravljeni,
na ta forum se obracam zato ker je kar lepo stevilo aktivnih in kar nekaj vedocih glav, pa ceprav bo vprasanje nekoliko smesno..
Skratka, s kolegi se menimo da bi kupili za neko darilo gospodicni spodaj prikazane cevlje, jaz sem se mimogrede ze nekajkrat sprehodil mimo kakih trgovin in nicesar podobnega zasledil, presinila me je tudi ideja s kakimi erotik shopi, poklical in nevedo nic ali pa imajo take za 40k, vedoc da so v ameriki po 30-50$, predno pa se naroca bi pa rad pogledal v slo.. Sepravi ce je kdo zasledil prikazane cevlje ali ima morda idejo kje bi jih utegnil najti, se priporocam..
Za neke take cevlje pa gre, pac model, barva itd., niti nista tako pomembna, vazna je zasnova..
http://www.snaz75.com/pl-kiss-201-5.html
Hvala za morabitne odgovore in ideje
na ta forum se obracam zato ker je kar lepo stevilo aktivnih in kar nekaj vedocih glav, pa ceprav bo vprasanje nekoliko smesno..
Skratka, s kolegi se menimo da bi kupili za neko darilo gospodicni spodaj prikazane cevlje, jaz sem se mimogrede ze nekajkrat sprehodil mimo kakih trgovin in nicesar podobnega zasledil, presinila me je tudi ideja s kakimi erotik shopi, poklical in nevedo nic ali pa imajo take za 40k, vedoc da so v ameriki po 30-50$, predno pa se naroca bi pa rad pogledal v slo.. Sepravi ce je kdo zasledil prikazane cevlje ali ima morda idejo kje bi jih utegnil najti, se priporocam..
Za neke take cevlje pa gre, pac model, barva itd., niti nista tako pomembna, vazna je zasnova..
http://www.snaz75.com/pl-kiss-201-5.html
Hvala za morabitne odgovore in ideje
Get a Macintosh!
MTm2H37rqt7B ::
Podobne sem videl v sex shopih in parih stacunah v BTCju (tavelka hala, tista ki ima Magic Shop :) ). Sam so cene kar lepo zasoljene napram telim 50 dolarjem.
Cene so ble 30k+. Ce dobis ceneje, toliko bolje, jaz za ceneje nazalost ne vem, pa verjemi da sem obletal ogromno stacun po lj.
Drugace jih dobis pa preko ebaya, gledam sen v UK in so podobni tam okoli 22-25 funtov (8 - 9 jurjev).
Se povezava: klik
Pa veliko uspeha:)
Cene so ble 30k+. Ce dobis ceneje, toliko bolje, jaz za ceneje nazalost ne vem, pa verjemi da sem obletal ogromno stacun po lj.
Drugace jih dobis pa preko ebaya, gledam sen v UK in so podobni tam okoli 22-25 funtov (8 - 9 jurjev).
Se povezava: klik
Pa veliko uspeha:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
Cranchi ::
Najlepsa hvala za odgovor za ebay se pa tudi spomnil nisem, bom preveril se nemskega sigurno je se ceneje, ja tudi sam sem jih gledal recimo v intimna.net in so mislim da 35k kar ne napram eurom ali dolarjem noro, ce sem prav razumel si jih ti tudi kupoval (za drago :)) in si jih bil potem primoran narociti po ebayu?
hvala seenkrat
hvala seenkrat
Get a Macintosh!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Single pin connector - iščem čim manjšegaOddelek: Strojna oprema | 1102 (872) | I__I |
» | Samsung galaxy S4 nedelujoč ekran (ni pa zlomljen). Se popravilo splača?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1673) | N0t0ri0us |
» | Komplet izvijačevOddelek: Loža | 11403 (9643) | šernk |
» | Laptop (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5563 (4485) | ant |
» | NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnikaOddelek: Novice / NEST | 6387 (4946) | Spc |