» »

Cuden problem

Cuden problem

Eric Cartman ::

Kolega ima naslednjo konfiguracijo:
maticna: DTK prm-00761
proc: celeron 333, slot
32Mb rama
Fujitsu 3.24Gb disk (MPC3032AT)
Voodoo3 2000 16Mb in ena Yamaha PCI zvocna
Komp se mu je sesu in mi ga je prnesu da mu ga skuliram, kar sem mu tut naredu. Ko sem mu ga vrnil, ga je doma samo przgal in zadeva spet ni delala. OK prnese nazaj in sem se dela lotu mal bolj sistematicno. Skopiram stvari na svoj disk, pobrisem particije in mu lepo nardim eno samo particijo in disk poskeniram za errorje - nic. Dam gor winse98, vse lepo in prav. Zinstaliram voodooja kul, restartam - tema. Grem v bios, nastimam tko kot more bit, restartam in racunalnik dela kot urca. Skratka, vse dela, tko da mu gor vrzem se par stvari in kisto lepo zaprem. Nasledn dan jo pride iskat, tokrat sem sel z njim domov, jo sam prizgal in isti kurac. Zboota samo v safe mode, iz safe mode pa nikakor ne zboota v normal. Zamenjam RAM, isto. Zamenjam tri diske (delujoce a ne najbolj brezhibne;) isto. Skratka, meni doma kista vedno dela ko pa jo prinesem k njemu nikakor. Kaj bi lahko bi problem? Hvala vnaprej
mum can I watch american gladiators?

LojzePek ::

Ponekod v Sloveniji Elektro dobavlja elektriko slabe kvalitete, tako da mogoče je v tem problem. Al pa če mu monitor prebija (monitorja verjetno nisi imel pri sebi doma?).

Eric Cartman ::

ma strom ne more bit kriv, zanc je kupu eno AMD XP - epox hudobijo in ima isti monitor gor in je vse kul pa je zadeva se bolj strom pozresna. Ne vem, dons ga bo spet prnesu pa bom vidu 'bemu boga ;)
mum can I watch american gladiators?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprememba iz AHCI na RAID0

Oddelek: Pomoč in nasveti
353861 (3215) zee
»

win 10 zaciklanje in backup restore

181012 (760) Rias Gremory
»

Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijo

Oddelek: Omrežja in internet
366348 (5740) TAA66
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444337 (26377) BorutK-73
»

Fresh Win 7 se ne naloži, neki tud driverji niso kul...

8928 (816) maia

Več podobnih tem