Forum » Strojna oprema » Ali sem pokvaril Osnovno ploščo ???
Ali sem pokvaril Osnovno ploščo ???

x45 ::
Testiral sem novo ploščo pa sem verjetno ne dovolj dobro vtaknil grafo not, ampak ni ziher....
Sedaj je pa tole:
Vse naštimam kot treba plošča se prižge in ima malo daljši pisk kot ponavadi in za tem še eden slike ni - torej kaj sem zamočil je kaj hin plošča , grafa se da kaj rešit ?
Lp
Sedaj je pa tole:
Vse naštimam kot treba plošča se prižge in ima malo daljši pisk kot ponavadi in za tem še eden slike ni - torej kaj sem zamočil je kaj hin plošča , grafa se da kaj rešit ?
Lp

jest10 ::
Je bila plata v ohišju ali zunaj?
Ce je bila zunaj, potem je 95% problem v tem, da grafična ni bila ozemljena, zato ni bilo slike.
Na tisto kovinsko ploščico za pritrditev grafike daj črno žico od napajalca pa bo(jasno prej odstrani iz nje plastiko
)
Ce je bila plata v ohišju je problem drugje
Ce je bila zunaj, potem je 95% problem v tem, da grafična ni bila ozemljena, zato ni bilo slike.
Na tisto kovinsko ploščico za pritrditev grafike daj črno žico od napajalca pa bo(jasno prej odstrani iz nje plastiko

Ce je bila plata v ohišju je problem drugje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()

JIM22 ::
Ni problem v tem da grafična ni dobila mase. Jest mam komp kar na mizi pa ni nikjer grafična prizemljena. Grafična more delat brez "ozemlitve", itak mora met v vodilu ali pa prek kabla vse potrebno da deluje brez problemov.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)

jest10 ::
O pa je lahko problem v tem. Recimo moja R9000PRO se brez ozemljitve ne zažene. Prav tako ne Matrox G200. R9600XT pa dela normalno brez.

x45 ::
Plošča odda 2 dolga piska. Grafična je na mizi delala z enakimi ploščami tu pa ne - pski + slike ni... Torej je plata ? Se da kak rešit ker je plošča sicer nova.... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8724 (6836) | strumf666 |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1732 (1443) | Engineer_SLO |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2584 (2004) | polde66 |
» | Smrad, crknjena plošča sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1703 (1243) | planetparty |