Forum » Loža » Brisanje podatkov o kreditni kartici
Brisanje podatkov o kreditni kartici
pirx ::
Pozdrav!
Tu in tam se najde kakšna dobra stran, ki ponuja trial preizkušnjo, brez nadaljnih obveznosti (pa ne mislim na XXX sajte, hehe ), s tem, da vpišeš številko svoje kreditne kartice.
Ko trial mine, ostaneš registriran pri ponudniku kot FREE user in podatki o kreditni ostanejo zabeleženi. Vse osebne podatke je možno spreminjati, edino podatkov o kreditni kartici ne. Številko sicer lahko poskusim spremeniti, vendar sistem javi, da ni veljavna... Celotne zadeve pa sploh ne gre izbrisati.
Torej, jaz bi se nekako boljše počutil, če moje številke več ne bi imeli. Mogoče ve kdo, ali je izbris podatkov potrebno posebej prošnjo napisati ali kako gre to? En konkreten primer je npr. reuters.com.
Tu in tam se najde kakšna dobra stran, ki ponuja trial preizkušnjo, brez nadaljnih obveznosti (pa ne mislim na XXX sajte, hehe ), s tem, da vpišeš številko svoje kreditne kartice.
Ko trial mine, ostaneš registriran pri ponudniku kot FREE user in podatki o kreditni ostanejo zabeleženi. Vse osebne podatke je možno spreminjati, edino podatkov o kreditni kartici ne. Številko sicer lahko poskusim spremeniti, vendar sistem javi, da ni veljavna... Celotne zadeve pa sploh ne gre izbrisati.
Torej, jaz bi se nekako boljše počutil, če moje številke več ne bi imeli. Mogoče ve kdo, ali je izbris podatkov potrebno posebej prošnjo napisati ali kako gre to? En konkreten primer je npr. reuters.com.
gzibret ::
Hmmm, en nasvet, ki sicer ni direktni odgovor na tvoje vprašanje, deluje pa vseeno - zamenjaj kreditno kartico. Prekliči staro in ti naj naredijo novo.
Vse je za neki dobr!
MTm2H37rqt7B ::
Panicen nasvet.
@pirx: lepo jim poslji email in obrazlozi zadevo
Si prebral Terms of Use?
@pirx: lepo jim poslji email in obrazlozi zadevo
Si prebral Terms of Use?
pirx ::
@gzibret: No, stara mi je pravkar pretekla (10/06) in sem dobil novo. Problem rešen.
@pux: V celoti nisem nobenega prebral, ampak v bistvu piše, da zadeva itak ni pri njih shranjena in da kartice ne morejo izkoriščati. Ampak meni gre ful na jetra to, da imajo nešteto produktov in če na kakšnega klikneš, zaženeš Trial in če ga izrecno ne prekličeš, ti zadevo po preteku takoj spremenijo v članarino. Na fool.com sem npr. želel pregledati message board in takoj fašem Trial! Potem pa moram pisati da mi naj zadeve ne kasirajo ipd. Sux.
@pux: V celoti nisem nobenega prebral, ampak v bistvu piše, da zadeva itak ni pri njih shranjena in da kartice ne morejo izkoriščati. Ampak meni gre ful na jetra to, da imajo nešteto produktov in če na kakšnega klikneš, zaženeš Trial in če ga izrecno ne prekličeš, ti zadevo po preteku takoj spremenijo v članarino. Na fool.com sem npr. želel pregledati message board in takoj fašem Trial! Potem pa moram pisati da mi naj zadeve ne kasirajo ipd. Sux.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal račun brez primerne karticeOddelek: Loža | 5756 (4961) | Žrlo |
» | kako zaznati vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10781 (8510) | stb |
» | Težave s prevarami pri Apple PayOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17130 (13645) | antonija |
» | Odprtje PayPall accounta na firmo...Oddelek: Loža | 9190 (8518) | c00L3r |
» | Izguba osebnih podatkov s PlayStation Network je realnostOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10606 (7884) | 3furious |