Forum » Programska oprema » PowerPoint-AutoRecover... prosim pomagajte
PowerPoint-AutoRecover... prosim pomagajte
Looney ::
Cel dan sem porabila za izdelavo seminarske v PowerPointu in potem sem zvečer nekako čudno zaprla program, ni me pa nič vprašalo, če želim shraniti spremembe. Ker je bila ura pač že dve ponoči sem se odločila svoje delo zaupati AutoRecoverju in ugasnila računalnik. Danes odpre PowerPoint in kakor sem pričakovala me tam čaka obvestilo, da mi je AutoRecover shranil datoteko. Problem je ve tem, da je zdaj noče odpret. Če kliknem nanjo se nič ne zgodi. Prav tako, če jo poskušam samo shraniti. Lepo, lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga, ker sem resnično garala cel dan.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
StajercSSS ::
Hm..Jaz še tut čakam na svoj odg,pa noben ne odg..Dam ti samo nasvet..Shrani drugič...Več pa ne vem,kaj bi ti povedal...Bo kdo drug..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
veteran ::
Cel dan si tipkala, potem pa zaprla program in nič shranjevala? Uhh.
Mogoče tole.
Sicer pa - nikoli ne zaupaj avtomatskemu shranjevanju / obnavljanju... Datoteke shranjuj ročno, s ctrl-s, po vsakem natipkanem odstavku ali čem podobnem in obvezno izklopi "hitro shranjevanje" v office produktih. Naredi več različic dokumenta, v različne datoteke, ročno seveda, npr seminarska01, seminarska02... Ali pa na vsako uro ali nekaj ur narediš backup v drugo mapo, drug disk, lahko tudi na USB ključek, vse je bolje kot nič. Ko je vse narejeno in projekt končan, pa pustiš samo zadnji backup, druge zbrišeš (no, odvisno od količine dela in pomembnosti).
Mogoče tole.
Sicer pa - nikoli ne zaupaj avtomatskemu shranjevanju / obnavljanju... Datoteke shranjuj ročno, s ctrl-s, po vsakem natipkanem odstavku ali čem podobnem in obvezno izklopi "hitro shranjevanje" v office produktih. Naredi več različic dokumenta, v različne datoteke, ročno seveda, npr seminarska01, seminarska02... Ali pa na vsako uro ali nekaj ur narediš backup v drugo mapo, drug disk, lahko tudi na USB ključek, vse je bolje kot nič. Ko je vse narejeno in projekt končan, pa pustiš samo zadnji backup, druge zbrišeš (no, odvisno od količine dela in pomembnosti).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 356Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 15665 (12529) | andromedar |
» | Freiburg hoče nazaj na Microsoft OfficeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 16515 (13997) | g. Oden |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3760 (3108) | javr |
» | PowerPoint vprašanjaOddelek: Programska oprema | 1405 (1275) | Tomaž |
» | powerpoint mi noče odpreti datoteke *.ppsOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (2346) | waters |