Forum » Problemi človeštva » slovenscina v zamejstvu
slovenscina v zamejstvu
rpzzz ::
lep pozdrav
zanimajo me vasa mnenja o slovenscini v zamejstvu in namrec, kakšen je položaj Slovencev in slo jezika v Porabju, Avstriji (koroška) ter Italiji (Rezija). S tem mi bote pripomogli k seminarski nalogi, ce pa ze ima kdo kej podobnga narjeno, prosim ce me kontaktira na PM oz. nalep tle link.
hvala
zanimajo me vasa mnenja o slovenscini v zamejstvu in namrec, kakšen je položaj Slovencev in slo jezika v Porabju, Avstriji (koroška) ter Italiji (Rezija). S tem mi bote pripomogli k seminarski nalogi, ce pa ze ima kdo kej podobnga narjeno, prosim ce me kontaktira na PM oz. nalep tle link.
hvala
BluPhenix ::
Ja pametno bi bilo, da daš bolj konkretna vprašanja, ne pa da rečeš zanima me vaše mnenje o slovenščini v zamejstvu.
Na tak ovprašanje ti bom odgovoril slovenščina v italiji zveni malce smešno in jo je včasih prav zabavno poslušati.
EDIT: em, zakaj je to problem človeštva?
Na tak ovprašanje ti bom odgovoril slovenščina v italiji zveni malce smešno in jo je včasih prav zabavno poslušati.
EDIT: em, zakaj je to problem človeštva?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Italijani na KrasuOddelek: Loža | 4554 (3000) | Raptor F16 |
» | E-knjige na vrhu pri AmazonuOddelek: Novice / Rezultati | 4485 (3745) | PrimozR |
» | Kako iz letališča v Benetkah v Ljubljano?Oddelek: Loža | 9804 (8977) | darkolord |
» | gf4 ti4200 =radeon???Oddelek: Kaj kupiti | 1252 (966) | suntrace1 |
» | Slovenščina na maturi 2004 (Jezik)Oddelek: Šola | 2832 (2158) | ]ViRiana[ |