Novice » Operacijski sistemi » Windows Vista, podrobnosti nove licenčne pogodbe in datum izida
poweroff ::
Tehnično gledano je to res. In glede na to,da v Paralellsu na Macu Windowsi tečejo praktično enako hitro kot host OSX, je preprečevanje piratstva v virtualnih mašinah precej problematično.
sudo poweroff
balocom ::
ENAKO hitro? Ok, glede na to da majo zdaj notri Intele z Vanderpolom (al je VIVV?), ki omogoča strojno virtualizacijo, je to možno, čeprav se mi zdi mičkeno neverjetno....
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
MrStein ::
Saj hitrost emulacije CPU ni tak problem, al ?
Ozko grlo je DirectX emulacija oziroma njegova odsotnost.
Ozko grlo je DirectX emulacija oziroma njegova odsotnost.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Paramedic ::
Danes sem prvič poskusil kakšen pospešek omogoča strojna virtualizacija, in moram reč, da je razlika zelo očitna. Poskusil sem na AMD+VPC 2006 Beta. Ampak je samo za testiranje programov, ne pa iger, se ve.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Powertoys-like program za Visto?Oddelek: Operacijski sistemi | 1047 (949) | PromeuZ |
» | smart folders za xpje?Oddelek: Operacijski sistemi | 2339 (1816) | CaqKa |
» | Novosti v Vista jedru - 3. delOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6221 (4544) | Lamur De Zur |
» | Internet Explorer je bil v letu 2006 ranljiv 284 dniOddelek: Novice / Varnost | 4293 (2853) | darkolord |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15007 (10640) | MrStein |