Forum » Zvok in slika » svcd problem
svcd problem
Cwetto ::
ok, mam en svcd, zdej mi pa ne dela v media playerju. A je to kej posebej kodiran, da samo hardware predvajalnik zna prebrat?
A je kakšen emulator potreben?
Ker če une mpg-je hočem odpret v media playerju, javi eno napako in ne nardi nč.
A je kakšen emulator potreben?
Ker če une mpg-je hočem odpret v media playerju, javi eno napako in ne nardi nč.
CaqKa ::
SVCD je mpeg2. tako da ti ga wmp ne bo odprl ako nimas mpeg2 kodekov, film oziroma cd odpri v enem od dvd predvajalnikov.
vcd je mpeg1
svcd je mpeg2
dvd je mpeg2
bsplayer pri predvajanju svcd ali vcd ali dvd nima veze
-ripper- ti pa pojdi na www.vcdhelp.org
svcd je mpeg2
dvd je mpeg2
bsplayer pri predvajanju svcd ali vcd ali dvd nima veze
-ripper- ti pa pojdi na www.vcdhelp.org
danielka84 ::
CaqKa: Zgleda da ma veze, ker s BSplayerjem mi čisto normalmo bere filme v mpeg2 , medtem ko mi jih mediaplayer sploh ne odpre...unknown format(se poveže na net, in vseeno ne najde ustreznega kodeka)...
kaka je pol razlika med SVCD in DVD?
kaka je pol razlika med SVCD in DVD?
da ima svcd manjso resolucijo in manjsi bitrate.
ce ti bsplayer predvaja mpeg2 imas na racunalniku ocitno instaliran mpeg2 kodek.
vcdje pa itak ze wmp zna predvajat, *.dat datoteke mores odpret v njem, ker wmp ima podporo za mpg1
svcd ima 480x480 mpeg2, ne verjamem da ti fajl s taksnimi karakteristikami odpre bsplayer
ce ti bsplayer predvaja mpeg2 imas na racunalniku ocitno instaliran mpeg2 kodek.
vcdje pa itak ze wmp zna predvajat, *.dat datoteke mores odpret v njem, ker wmp ima podporo za mpg1
svcd ima 480x480 mpeg2, ne verjamem da ti fajl s taksnimi karakteristikami odpre bsplayer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako konvertirati video da bo delal na starih predvajalnikihOddelek: Zvok in slika | 2025 (1937) | Matev |
» | Mpeg, avi, divxOddelek: Zvok in slika | 1402 (1245) | CaqKa |
» | Težave pri predvajanju mpg datotekOddelek: Zvok in slika | 1576 (1502) | atim |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3160 (2228) | Caligula |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2544 (2127) | Sandi79 |