» »

Teac CDW 524E Rewritable 10x (24x 10x 40x)

Teac CDW 524E Rewritable 10x (24x 10x 40x)

megane ::

Imam problem z prepisljivostjo na 10x hitrosti. Namreč v Nerotu imam možnost izbrati maksimalno 4x hitrost prepisovanja kar pa ne razumem saj zapisovalnik omogoča 10x hitrost.
Ali mi tega ne omogoča zato ker imam TDK-jev CD-RW medij z samo podporo do 4x hitrosti zapisovanja??
Ali moram za višjo hitrost kupiti CD-RW medij z podporo 10x hitrosti oz. kot mi tudi na zapisovalniku piše High Speed medij.

Za vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

Dami ::

Ja itak da medij ne podpira 10x če pa piše da je za 4x naret.
Nekje sem celo prebrau da 4x in 10x rwji sploh niso med sabo združljivi. Torej da 4x medij lahk snemaš sam na 4x writerju. Če je to res pa ne vem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

akulp ::

Ja tko je. Če ti rata dobit CD-RW )ponavad od neznanih firem) ti bo peku z 10x. Men recimo je ratal k sem kupi Imagination al neki takega.
V glavnem poskus z kakšno NO NAME frimo al pa si kup 10x speed sej je podobna cena za manj kot jurja že ful dobre dobiš!!

BYBY

Jinxy ::

Na 4x CDRW plošče se lahko peče z VSEMI writerji, ampak z največ 4x speedom (CDRW enota prebere specifikacije s ploščka). Na high speed CDRW plošče (4-10x) pa lahko pečejo samo High Speed pekači (8x-10x).

akulp ::

Ni čist tko. doma mam CD-RW Imagination na katerem piše 4xspeed pa pečem B.P. z 10X dela vse ok.

Je pa res da to ne dela pri vseh-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC 3520 DVD pekaci z 8kratno rewritable hitrostjo

Oddelek: Strojna oprema
283060 (1778) Quikee
»

Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1009620 (7244) AtaStrumf
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

605876 (4869) ender
»

TEAC CDRW W54E

10904 (694) Privatnik
»

Faq o CD-RWjih

Oddelek: Pomoč in nasveti
111130 (948) Paramedic

Več podobnih tem