Forum » Strojna oprema » TEAC CDRW W54E
TEAC CDRW W54E
Privatnik ::
Mam en problem, in sicer mi pekac noce prepisovat CDRW-jev. Poskusu sm v win2000, win98SE, z nerotom, easy cd creatorjem, easy cd pro. Pa vedno napise da ni vstavljen rewritable CD. Poskusu sm tut ze z tremi zazlicnimi RWji.
Kaj bi lahk blo narobe ????
Hvala!
LP
Kaj bi lahk blo narobe ????
Hvala!
LP
krucymucy ::
Mogoče je tole pravi čas za nakup novega pekača!!!
Mogoče je zanič medij.... zamenjaj firmware (aja sej ga mende ni)
Mogoče je zanič medij.... zamenjaj firmware (aja sej ga mende ni)
Firmware je novejsi na voljo ja, sam tam pise da se s tem izboljsa sam hitrost branja ? S tem CDRWjem sm ze prepisvau RW cdje, zdej pa nevem zakaj ne dela, neki casa nism nc delu z rwjim. Bom probu novejsi firmware uporabit.
LP
LP
matevzm ::
Poskusi s kaksnim programckom, ki ti pove podatke CDja. CDR Identifier ali CDRinfo ali kaj podobnega.
Ce ti ta rece, da je v pogonu RW, potem je vejretno pekac ze bolj ubogi. Za RWje je potebna vecja moc laserja in prve tezave se obicajno pojavijo tu.
Ce ti ta rece, da je v pogonu RW, potem je vejretno pekac ze bolj ubogi. Za RWje je potebna vecja moc laserja in prve tezave se obicajno pojavijo tu.
Ok, zdej sm ugotoviu, da CDRW ni hotu pisat oz brisat CDjev ko so bli 4x-10x hitrost, sicer ne vem zakaj, kr je pekac 4xRW. Ka bi se dal to mogoce z novejsim firmwareom porihtat ???
Se splaca nalozit novejsi firmware, potegnu sm ga iz teacove strani ?????
LP
Se splaca nalozit novejsi firmware, potegnu sm ga iz teacove strani ?????
LP
Han ::
V tvoji pečki delajo samo 4X CDRW plošče. 4-10x so za 8x in 10x CDRW pečke.
Z zamenjavo firmwara ne boš pridobil praktično nič...
Z zamenjavo firmwara ne boš pridobil praktično nič...
Tr0n ::
Ja, to sem jaz obcuto ze na svoji kozi. Sem kupil dva zelo draga TDK RW medija (mislim da okoli jurja) in mi potem ni delal, ker podpira samo low-speed RWje (do max 4x). Drugace pa zelo dober pekac.
frudi ::
aaaaa, zdaj mi je jasno, zakaj mi en CDRW disk ne dela . in to TEACov!
sem zmeraj mislil, 'ok, je pač disk sfukan, se zgodi', ampak očitno je kriv tisti 10x logo na njem...
sem zmeraj mislil, 'ok, je pač disk sfukan, se zgodi', ampak očitno je kriv tisti 10x logo na njem...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Bo treba hitrejsi CDRW kupt, da bom lahk RWje ponucu.
Lahk bi vsaj v trgovini mal opozoril, da s 4x ne mores na te snemat oz jih prepisvat, pa bi ti prodal 1x-4x
Lahk bi vsaj v trgovini mal opozoril, da s 4x ne mores na te snemat oz jih prepisvat, pa bi ti prodal 1x-4x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC 3520 DVD pekaci z 8kratno rewritable hitrostjoOddelek: Strojna oprema | 3052 (1770) | Quikee |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1038) | jurre |
» | 12x CDRW peče pri 10xOddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (944) | Dr_M |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5864 (4857) | ender |
» | Faq o CD-RWjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (946) | Paramedic |