» »

kateri tihi cooler

kateri tihi cooler

Evil ::

Kateri cooler naj kupim , moj vulcano 7 je preglasn.;((
Mislu sm kupit Zalmana CNPS5001. Kako kaj izkušnje z njim. Imam pa Athlona XP 1600

Mercier ::

faca9 ::

Evil...

Volcano 7 ti je preglasen? Meniš da je vseeno bolje kupiti Zalmana? Kako pa je s serijo 6000?

LP,
David

PS:
hotel sem kupiti Volcano 7, pa si me malce spravil v dvome...

Evil ::

Faca..
mislš seria 5005?

faca9 ::

V resnici sem mislil serijo 6000 (pahljačasta oblika). Po karakteristikah bi morala biti dokaj podobna seriji 5005, a ima 92 mm ventilatorje, ki se vrtijo z nižjo hitrostjo.

LP,
David

Borci ::

A je Volcano 7 glasnejši od Volcaota 2? Ali zakaj pravite, da je precej glasen.

tha_man ::

Volcano 7 postane glasen ko se temperatura v ohišju segreje, drugače je pa kar kul. Meni ima bolj všeč zvok kot večina ostalih coolerjev, ker zaradi velikega ventilatorja ne piska, ampak samo piha. Res pa da začne pri visokih obratih (nad 4000 rpm) tud malo tuliti, kar zna biti moteče.

Zalman 500x serije jaz ne bi priporočal, razen če jo lahko laufaš na silent mode. Na normalni hitrosti je baje precej glasna, s piskajočim zvokom. Tud 6000Cu mi ni preveč kul, ker je pretežak (precej presega dovoljeno težo ki jo je predpisal AMD). 6000AlCu je po moje najboljša izbira, tudi sam razmišljam o njemu (trenutno imam Volcano 7).

(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Spajky ::

Borci, probaj Titan TTC-D5T na 7V (Megahit)+Titan Silver grease, ce ti gre na plato (bi moral)8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?

Oddelek: Kaj kupiti
222300 (1968) matter
»

Zalman 6000cu OEM

Oddelek: Kaj kupiti
191550 (1217) AtaStrumf
»