» »

Kašna prednapetosnta zaščita?

Kašna prednapetosnta zaščita?

kuglvinkl ::

Kašno moram kupiti (v Slov.). Zaščitil bi pa rad kišto, monitor, po možnosti še modem.
Your focus determines your reallity

Marjan ::

Jaz sem (že zdavnaj) kupil čist navaden filter, ki ga daš v vtičnico, nanj pa priklopiš vse porabnike.

Stane okoli 6.000 sit in je na varovalko, ki mi je v vsem tem času, ko ga imam (4 leta) pregorela že ene 5x.

In če je ne bi imel, bi mi čist lahko kej skuril!!!

>:D:):\

Lahko prosim malce bolj natančno kaj je ta filter. Kje se ga kupi in koliko stane.
BTW. V zidu imam štiri vtičnice in na vsaki kabel. Ali bi bilo bolje, da bi kupil razdelilec na npr. štiri luknje in pred njim namestil filter?

Lime ::

Kupi UPS, ki ima tudi zaščito za telefonsko linijo.
LINK

TESKAn ::

jaz rečem: UPS sa digital štrom kontrolj. Ti da zadeva vn praktično brezhiben sinus:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Spajky ::

Jaz imam eno svabsko zadevo za 5 jurjev iz strom-trgovine; se vtakne v steker pravilno (2-tlivke morjo delat) in ima zascito tudi za tel. linijo, pol pa dalje na razdelilec peljem za vse kar imam priklopljen za PC. Zadeva ima notri radiofrekvencni in peak filter in malo morje variakov za zascito ter varovalke, ki sem jih tudi ze menjaval, k je strela tolkla in mi je spaslo modem in PC ze veckrat! poceni in ucinkovito! Dosti ceneje in nic slabse kot tisti famozni razdelilci z zascito in prek 10 jurjev! ;)

Kje si to kupil?

vprasaj v prva veleblagovnica-elektroShop za vogalom...pr Mrkatorji dobite vse--he he ..8-)

Jst ::

jst mam pa eno bedno prenapetostno zaščito in ko gor priklopim modem se mi le ta poveze z 20k in prenos in odzivnost je obupna!! dal sem 8ksit v eni elektro trgovini.

povejte katero firmo se splača kupiti.

Firma aHOKU za 5 jurjev dela ko sus in ne ovira pretoka podatkov, varovalke na phone liniji so 0,5A original, min 0.315A bolje dat notri, vendar ne manj, da jih brez veze ne mece ven in prej zasciti modem! 8-)

kokos ::

Jaz imam se mi zdi isto rec kot Spajky (vsaj po opisu: mala skatlica, sciti tudi telefonsko linijo, dve tlivki da pravilno ustekas zadevscino...) in mi je enkrat ze resla nesrece (strela usekala, pa je sla samo varovalka):P veckrat pa se k sreci se ni imela prilike izkazati.
Zascitno skatlico sem kupil v Megamaxu, ki ga ni vec (ali pac?) zanjo pa sem placal celih 3.200 SIT (ene tri leta nazaj). Malo me je skrbelo kako se bo obnesla za tak denar:\ vendar za enkrat nimam pripomb :)).

[t502] ::

Bi tista tel. zascita delavala pred ADSL razdelilnikom? Milim, da ne bi motla signala itd. ?:D

[t502] , lahko da bi ble tezave z modem zascito, obstaja pa verzija za TV s koaksial /sicer75ohm/ zascito - bolje! 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaščita pred strelo - strelovod (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
6717906 (6528) jype
»

Kakšno prenapetostno zaščito potrebujem za LAN?

Oddelek: Kaj kupiti
203902 (3065) meacho
»

prenapetostna zaščita

4715237 (11703) mojca
»

Zaščita pred strelo (strani: 1 2 )

638963 (7365) AngelOfDeath
»

Zaščita proti streli!