Forum » Zvok in slika » Problem z novim televizorjem gorenje
Problem z novim televizorjem gorenje
dado1010 ::
Imam eno težavo oz. dve, pa bi prosil za pomoč. Pred kratkim sem kupil nov televizor Gorenje (nevemtočnomodel) 72cm, 100Hz, slika v sliki, 4:3 ... Doma pa se mi pojavljajo naslednje težave: V zgornjem levem kotu je slika v horizontali neravna, kar pomeni da je recimo znak(pop) na POP TV postrani. Enako je, ko prižgem teletekst ali če je na televiziji kakšna ravnina, se tudi vidi da je zvita. Ne vem ali ima TV geometrijo čist zj... al pa je kej druga narobe. Se da to kako popraviti?
Za ta drugi problem pa sploh ne vem če to je, al je pa to normalno-nevem. Ko je v sobi tišina in če imam televizor na majhni glasnosti, se zadaj iz TV-ja sliši brnenje, je kr moteče. TV gledam iz daljše razdalje pa se vseeno sliši. Kaj bi to lahko bilo? Drugače imam na tv priklopljen še DVD in PS2, vendar sem ju probal umakniti pa brnenje ni ponehalo. Tudi če iztaknem kabel od kabelske je isto, vendar ne prihaja iz zvočnikov. Imam pa približno 5m električnega podaljška na katerega je priklopljena televizija. Prosim za odgovore
Hvala LP
Za ta drugi problem pa sploh ne vem če to je, al je pa to normalno-nevem. Ko je v sobi tišina in če imam televizor na majhni glasnosti, se zadaj iz TV-ja sliši brnenje, je kr moteče. TV gledam iz daljše razdalje pa se vseeno sliši. Kaj bi to lahko bilo? Drugače imam na tv priklopljen še DVD in PS2, vendar sem ju probal umakniti pa brnenje ni ponehalo. Tudi če iztaknem kabel od kabelske je isto, vendar ne prihaja iz zvočnikov. Imam pa približno 5m električnega podaljška na katerega je priklopljena televizija. Prosim za odgovore
Hvala LP
Saladin ::
Vrni v garancijo.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
All ::
rotacijo oz. tilt se da nastavit v meniju kjer se nastavljajo ostali parametri slike (svetlost barva......)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brnenje Samsungove plazmeOddelek: Zvok in slika | 3414 (2596) | [D]emon |
» | Samsung plazma 50C530Oddelek: Zvok in slika | 1952 (1874) | kikicar |
» | Samsung TV4:3 100 Hz 100tisoč.Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1106) | skrt3 |
» | Tv out in zvok na TV-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1498) | gumby |
» | Motnje pri povezavi graficna (TV-OUT) --> TVOddelek: Zvok in slika | 2072 (1727) | kuglvinkl |