Forum » Pomoč in nasveti » Partition magic 7
Partition magic 7
Tsunami ::
Pozdravljeni!!!
Jst sem mam težavo z diskom in bi rad vse stvari dobesedno dal na nou disk.Sedaj me zanima če ma kdo kaka navodila kako dat z Partition magic programom vse kar je na enem disk na drugega...mislim na Winse programe in vse ostale podatke.Particije sem ze naredu na novem disku ravno z tem programom (partition magic).
LP
Jst sem mam težavo z diskom in bi rad vse stvari dobesedno dal na nou disk.Sedaj me zanima če ma kdo kaka navodila kako dat z Partition magic programom vse kar je na enem disk na drugega...mislim na Winse programe in vse ostale podatke.Particije sem ze naredu na novem disku ravno z tem programom (partition magic).
LP
trek@s ::
Uporabi "acronis true image". Narediš sliko stare particije in jo zapečeš na novo. Vse s tem programom.
Tsunami ::
a lahk mal več napišeš glede navodil kako to naredit...jst mam ta program samo se ne kej dost znajdem.....ajde pa zahvala že v naprej....
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (579) | oo7 |
» | Razdeljevanje lokelnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1113) | rikta33 |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8113 (7197) | buneech |
» | Nov 160GB vendar zazna samo 130GB (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5010 (3836) | Yamasaki450 |
» | NTFS->FAT32Oddelek: Programska oprema | 1647 (1415) | Matek |