Forum » Omrežja in internet » asus wl-500gp težave z torrenti
asus wl-500gp težave z torrenti
inuasa ::
Pred dvemi dnevi sem kupil ta router in zunanji disk WD 250GB s katerim bom vlekel torrente. Postavil sem omrežje dveh računalnikov ter dostop do diska, tako da omrežje deluje brez problemov. Težava se pojavi ko downlodam torrente saj v "download master"-ju skače iz statusa Queued v dowloading, zato na noč maksimalno poberem 500 MG. javascript:smesko
Poskusil sem tudi preko računalnika in stvar deluje brezhibno in hitro. Imam zadnji firmware in omogočeno 32 MB rama, tako da bi moglo normalno delovati. Ali je treba vnesti kakšne nastavitve v router, da bi downloadlo normalno. Ne spoznam se dosti na nastavitev omrežja, zato bo kakšna slika ali navodilo dobrodošlo.
Pa še nekaj, kako se pa nastavi router, da vleče tudi z e-mule.
Internet pa je od telemacha 1024/256.
Hvala za pomoč.
Poskusil sem tudi preko računalnika in stvar deluje brezhibno in hitro. Imam zadnji firmware in omogočeno 32 MB rama, tako da bi moglo normalno delovati. Ali je treba vnesti kakšne nastavitve v router, da bi downloadlo normalno. Ne spoznam se dosti na nastavitev omrežja, zato bo kakšna slika ali navodilo dobrodošlo.
Pa še nekaj, kako se pa nastavi router, da vleče tudi z e-mule.
Internet pa je od telemacha 1024/256.
Hvala za pomoč.
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte
Za drugo vprašanje. - če misliš kako v download managerju uporabljat e-mule.. pomoje ne gre.
Glede prvega [Router] Asus WL500g Premium FAQ
[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte
Za drugo vprašanje. - če misliš kako v download managerju uporabljat e-mule.. pomoje ne gre.
Glede prvega [Router] Asus WL500g Premium FAQ
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | je net prepočasen ?? 10-14/sOddelek: Omrežja in internet | 1618 (1477) | Tac20 |
» | Glasbeni založniki kršijo pravice potrošnikov?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4347 (3354) | matjash |
» | E-mule povezava na WinXP SP2Oddelek: Omrežja in internet | 1057 (945) | Jeebs |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2059 (1851) | CaqKa |
⊘ | P2P in program ShareazaOddelek: Omrežja in internet | 1586 (1429) | Tomi |