Forum » Zvok in slika » Rezanje zvoka in slike
Rezanje zvoka in slike
dustphoenix ::
Na hitro sem preletel forum in nisem našel;
Rabil en dober program za rezanje filmov (AVI in MPG-MPEG) tako slike kot zvoka;
NPR.: naredil bi rad kratke trailerje iz filmov (scene katere so meni všeč seveda), in jih združil. Seveda more omogočat da lahko dam orig. zvok noter ali pa kaj svojega uvozim (npr.: Wav ali MP3)...
Upam da bo kdo razumel kaj hočem oz. rabim...
Če pa že je kje tema, pa prosim za link.
Hvala.
Rabil en dober program za rezanje filmov (AVI in MPG-MPEG) tako slike kot zvoka;
NPR.: naredil bi rad kratke trailerje iz filmov (scene katere so meni všeč seveda), in jih združil. Seveda more omogočat da lahko dam orig. zvok noter ali pa kaj svojega uvozim (npr.: Wav ali MP3)...
Upam da bo kdo razumel kaj hočem oz. rabim...
Če pa že je kje tema, pa prosim za link.
Hvala.
iMark ::
Hja, lahko uporabiš Windows Movie Maker (če maš Windowse ga maš že gor), je tudi zlo preprost, lahko pa tudi najboljši profesionalni program za montažo videa in sicer Adobe Premiere jaz delam v Premieru in je ql...logično, če je pa najbolši
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
dustphoenix ::
Hja, Windows Movie Maker mi ni niti malo všeč
VirtualDub sn mel enkrat, sem ga na hitro preletel in je bil dokaj ql.
Adobe Premiere - še nisem niti čul niti videl, bom probal.
Hvala
VirtualDub sn mel enkrat, sem ga na hitro preletel in je bil dokaj ql.
Adobe Premiere - še nisem niti čul niti videl, bom probal.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LiVES 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4485 (3183) | poweroff |
» | Program za editiranje videaOddelek: Programska oprema | 3478 (3185) | poweroff |
» | program za združitev video posnetkovOddelek: Programska oprema | 2792 (2679) | lkamnik |
» | Windows movie maker in DivXOddelek: Zvok in slika | 2556 (2453) | ~Panter~ |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1727 (1538) | CaqKa |