Forum » Omrežja in internet » torrenti
torrenti
Alessio983 ::
sem v privat študento , imamo zelo dober net samo s torrenti ne morem vlačit kAJ DOV KER SO MENDA PORTI ZAPRTI. KAJ BI LAHKO STORIL , a se da kaj storiti da bi mi delavalo, ali obstaja kakšen program da najde odprte porte??
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Jan987 ::
Tudi če ti bo ratalo odpret te bodo sostanovalci začeli nadirat tko da bošv študentskem domu s tem težko shajal.
Alessio983 ::
ka pa me bojo nadirali , saj nem vlačo z 10 Mega dov , bom že lepo omejiv , na kakšen mega sej se nikamor ne mudi
karafeka ::
V tistemu klientu, ki ga uporabljaš nastavi višje porte (recimo od 10000 navzgor), ker teh verjetno ne blokirajo v študentu (ali pa tudi, kaj vem).
jamiroq ::
20 takih, ki "omejijo" hitrost downloada tako lepo zabije linijo, da niti maila ne moreš poslat, kaj šele, da bi kaj drugega delal.
sem živel v študentskem domu (ng) in vem kako je, če majo študentje dostop do routerja in če se folk spravlja dljat na mrtvo.
sem živel v študentskem domu (ng) in vem kako je, če majo študentje dostop do routerja in če se folk spravlja dljat na mrtvo.
karafeka ::
A na faksu pa niste imeli interneta??
Vsak faks ima javno dostopne računalnike z internetom, kjer lahko pošiljaš svoje fw emaile ali pa iščeš gradivo na internetu. (ne me držat na besedo, nisem preverjal vsako fakulteto v Sloveniji :))
Vsak faks ima javno dostopne računalnike z internetom, kjer lahko pošiljaš svoje fw emaile ali pa iščeš gradivo na internetu. (ne me držat na besedo, nisem preverjal vsako fakulteto v Sloveniji :))
jamiroq ::
ne, nismo meli računalnikov na šoli. vsaj ne prosto dostopnih. sej bi lahko šel v klub študentov ali h kakšnemu kolegu, ampak če že plačujem dostop do interneta bi pričakoval, da vsaj približno dela. vem, da je to problem (nesposobne) uprave doma, ampak tudi študentje bi lahko bili en malo bolj obzirni (wishful thinking, vem).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokada interneta v Nemčiji (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8522 (6821) | jype |
» | Kršitev avtorskih pravic (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12127 (9017) | Hakai |
» | Router v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 4066 (3478) | moat |
» | Kako najmanj boleče razdeliti internet med cca. 25 uporabnikov??Oddelek: Omrežja in internet | 2259 (1451) | ]Trix[ |
» | Študij na FERI v MBOddelek: Šola | 8077 (6973) | Bob Rock |