» »

Blokada interneta v Nemčiji

Blokada interneta v Nemčiji

1
2
»

M.B. ::

Pa res rabite še torrente dandanes? Včasih se je tudi pri kolegih kaj downloadalo. Zadnje čase pa nič več, je tu Netflix, pa Cinestar. Če bi res rad še Google play pa HBO, pa neke potrebe po Torrentih ne vidim več.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

Er333 ::

V sloveniji so plače 700EUR, ne 3000EUR.
Ne moreš od slovenca realno pričakovat, da bo dajal po 10EUR mesečno za netflix in 10EUR mesečno za deezer/spotify, zraven pa kupil še kak AAA špil s ceno 50EUR+.

In ravno mladina, ki je potencialni kupec vseh teh stvari, je ponavadi na štipendiji ali minimalni/začetniški plači.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Er333 ()

DamijanD ::

Hmm ni problem dat za netflix (ga imam), problem je ko sem hotel gledat tretjo sezono expansa, sem ugotovil, da ga ni več na netflixu... Dejansko je bila z netflixom situacija nekaj let nazaj najboljša, ker je imel skoraj vse - zdaj pa je zmeraj več konkurence in ponudba vedno bolj razdrobljena. Ne bom imel pa vseh možnih naročnin...
In kakšen teden, dva nazaj sem prebral en članek, da dejansko torrent promet spet počasi narašča in dejansko to razdrobljenost so izpostavili kot največji razlog.

gendale2018 ::

M.B. je izjavil:

Pa res rabite še torrente dandanes? Včasih se je tudi pri kolegih kaj downloadalo. Zadnje čase pa nič več, je tu Netflix, pa Cinestar. Če bi res rad še Google play pa HBO, pa neke potrebe po Torrentih ne vidim več.

rabimo
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene

jype ::

M.B. je izjavil:

Zadnje čase pa nič več, je tu Netflix, pa Cinestar.
Če si zadovoljen s tem, kar ti drugi stlačijo v grlo, potem je to OK, drži.

bbbbbb2015 ::

jype je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Dol. To je statistika porta na switchu. Inbound (download) je za PC upload. Outbound (upload) je za PC download.
Dvomim, da je to tako zapisano, še bolj pa dvomim, da so virusi downloadali.


Glej, vsakdo lahko ima svoj en dvom, tako kot ima vsak ritno luknjo.
To pa ne spremeni dejstva, da je to izpis za stikalo, ne za PC. In je download/upload ravno obratno naveden.

Miki N ::

Čas za golobe-poštarje z micro SD karticami. Mislim, da čaplje, ki jih vidite pozimi postopati po naših poljih so v resnici s severa Nemčije (naše gredo ta čas južneje) in se spomladi vrnejo - prilika! Uporabne bi bile tudi divje gosi in štorklje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

Miki N ::

gendale2018 je izjavil:

Ja, v Nemčiji je folk kr prestrašen glede tega. Me je presenetilo. Z ljudmi s katerimi sem tam govoril niti eden ne upa downloadat kakšne torrente. Tako da recimo kakih novejših serij, ki niso dostopne preko uradnih kanalov po kakšni ugodni ceni, sploh ne gledajo. Uporabljajo kvečjemu Watchseries, to pa je to (glede nelegalnega dostopa do vsebin).

meni je en nemec par let nazaj razlagal nekaj podobnega... tisti ki hočejo uporabljat torrente si zrihtajo vpn/seedbox, ker če ne maš hitro problme


Zanimanje za (komercialne) VPN storitve v EU narašča. Moja napoved: opazujte nadgradnje EU avtorske zakonodaje v naslednjih letih, ki bo kar naenkrat vsebovala "izboljšave" glede "kaosa na trgu VPN storitev". Za vaše dobro seveda. Ne pozabite - pravice se v EU "podarja", ne brani.

jype ::

Švica je praktično edina država, ki je (trenutno) še imuna na spremembe v EU zakonodaji. Kot smo videli pri njihovih bankah, se v določenem času po spremembah okoli njih tudi oni prilagodijo, zato je pričakovati, da bodo "travniki" postali ograjeni z elektrificirano bodečo žico, če ne boste hodili na volitve in podpirali opcije, ki se zavzema za internet, ki ni po meri največjih nosilcev avtorske in sorodnih pravic na planetu, temveč kompromis med fašistično molžo najvišjih možnih dobičkov na eni strani, ter anarhijo, ki avtorju na podlagi avtorstva ne priznava nobene pravice, na drugi strani.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kršitev avtorskih pravic (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5611223 (8113) Hakai
»

Torrenti v Nemčiji

Oddelek: Omrežja in internet
298015 (4355) ginekk
»

Pošiljanje nelegalne vsebine v Nemčijo

Oddelek: Informacijska varnost
315515 (3561) BlaY0
»

Nemški dostop na Partis

Oddelek: Omrežja in internet
86122 (5896) Krzo89
»

[Torrent] Tožba za en prenešeni film v Berlinu za 900€

Oddelek: Omrežja in internet
256081 (4521) NooB

Več podobnih tem