» »

Katero multifunkcijsko napravo kupiti?

Katero multifunkcijsko napravo kupiti?

YaN-cH ::

Zdravo

V podjetju kupujemo novo multifunkcijsko napravo. Uporabljala se bo za printanje slik, teksta in kakega kataloga.
Zanimive se nam zdijo te 3:
Canon Pixma MP 800
HP Officejet 7210 inkjet
Epson Stylus Photo RX620

Sprašujem katero bi vi predlagali, lahko tud kašno druga samo naj bo v tem cenovnem razredu +10k sit. In če mi poveste prednosti in slabosti (katera ima kvalitetnejši izpis teksta, barv)

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem

Stajerc ::

Epson in inkjet tehnologija sta zame sinonim za zanič robo.

HP ima ponavadi kartuše z šobami na sami kartuši in tako če se karkoli zasuši preprosto menjaš kartušo in dela kot da je nov. So pa zato kartuše dražje. Pa pozanimaj se če ima ta model tako ali ne.
Have a nice day.

Puzo ::

Od teh treh navedenih je, bi jaz osebno vsekakor prisegel raje HPju kot kašnemu Canonu ali kaj podobnega.. Moj sošolec ma nekega HPja tui multifunkcijsko napravo za 25k pa mu tak printa pa skenira da se lahko primerja z večjim cenovnim razredom.
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS

aco111 ::

Definitivno HP, že tudi zaradi menjanja cele glave ne samo barv (kot pravi Stajerc). Ok jaz namreč sem že mel dva epsona pa enega canona, pa 3 HP-je (tiskalniki vsi) pa prišo sem do zaključka da HP car med vsemi, ok res je da so kartuše (glave) dražje, ampak je vredno kupiti. Če še povem, drugi tiskalnik HP 656C ko sem ga imel, tričetrt leta je miroval brez ene natisnjene slike, po tem času grem priklopim, natisnem s takratnimi karušami, vse normalno kot da so nove :D

Lp. Allesandro
Don't worry be happy :)

Lazso ::

Glede Epsona se kar strinjam s Stajerc-em.
Ga ne vzamem več, pa če je zastonj!!!
Imam CX5400, ki je (upam da) uporaben le še za skener. Glavo kar naprej nekaj čisti, pa puca, pa se vseeno vse skupaj potem zamaši. Kartuše so drage ko hudič, glavo so mi morali menjati (cene popravila raje ne izdam), po par mesecih pa je spet vse skupaj zamašeno... JOOOOJ
V steno ga bom vrgel, pa med kosovne odpadke uturil!!!
Zdaj sem raje za slabih 100Evrov kupil HP C3180, pa ga lahko celega v smeti vržem, pa se ne bom toliko živciral kot pri Epsonu - izpis pa je za moje potrebe čudovit. Če se kaj zasuši menjaš kartušo, ki je obenem tiskalna glava, pa je mir.

Skratka - da povzamem nakladanje - moje mnenje = kupi HP, Epsona pa nikar!!!

Realman ::

Jaz bi dal vseeno glas za Epsona, pod pogojem, da se nabavi en ciss, oz. kartuse za polnit pa crnilo, pa boste lahko printali cele dneve za male pare.Ker je to za podjetje, ne bo nobenega problema z zasusitvijo glave.Drugace pa je Epson vsekakor velik problem glede tega.Samo ce se redno uporablja,potem pa vsekakor ne.
Ce pa mislite kupovat originalne kartuse, potem pa tako kot so ze ostali napisali HP je zakon.Se bolj za tiste, ki ga prizgejo enkrat na mesec.(tem res ne priporocam Epsona)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
714147168 (2564) scipascapa
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17037735 (21449) gazer
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8830072 (23770) Bye
»

Multifunkcijska naprava

Oddelek: Kaj kupiti
455381 (4089) BCSman
»

Tiskalnik za 20-25 kSIT

Oddelek: Kaj kupiti
222429 (2071) boset

Več podobnih tem