Forum » Strojna oprema » Računalnik se pri zagonu resetira
Računalnik se pri zagonu resetira
vitamincek ::
Danes sem normalno zagnal računalnik. Na začetku računalnik prebere vse komponente, ki so priklopljene, ko pa se poda v začetno okno WINDOWS XP se po cca. 1 sekundi resetira. Enako velja za način v safe modu. Probal sem vsaj 10 krat, pa brez uspeha.
Včeraj sem se igral z nameščanjem digitalne video kamere, katere mi ni hotelo namestiti. Pod OTHER DEVICE mi je narisalo rumen vprašaj, gonilnikov s CD-ja pa mi ni prepoznalo. Tako sem zaradi reisnstalacije drajverjev precej krat na novo zagnal računalnik.
Je to softwerska( virus, nastavitve,...) ali hardwerska( plošča, ram, grafična,...) težava?
Se da še kaj podatkov rešiti? Hvala
Včeraj sem se igral z nameščanjem digitalne video kamere, katere mi ni hotelo namestiti. Pod OTHER DEVICE mi je narisalo rumen vprašaj, gonilnikov s CD-ja pa mi ni prepoznalo. Tako sem zaradi reisnstalacije drajverjev precej krat na novo zagnal računalnik.
Je to softwerska( virus, nastavitve,...) ali hardwerska( plošča, ram, grafična,...) težava?
Se da še kaj podatkov rešiti? Hvala
vitaminček
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaslon na procesorju se zatemni!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (996) | krastača |
» | internetna povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2593 (2299) | GiGaBaJt |
» | asus k52 JT -pomanjkljivosti in težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 724 (653) | pazko |
» | SESUVANJE!Oddelek: Programska oprema | 1770 (1441) | Opkow |
» | Windows Register!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1011) | Loki |