Forum » Kaj kupiti » Rabim nekaj nasvetov za izboljšanje in nakup moje strojne opreme, že v naprej hvala!
Rabim nekaj nasvetov za izboljšanje in nakup moje strojne opreme, že v naprej hvala!
Cru34d3r ::
Sem lastnik računalnika, ki ima nslednje specifike:
- 1 X 512 mb ram (DDR 400) in 1 X 256 mb ram (DDR 400)
- matično ploščo OP ASROCK, P4, VIAPT88, ATX z 8 X AGP vodilom (kupljena pred 1 letom)
- pentim 4 z 2,8 GH
- grafično kartico ATI radeon 9600 PRO
Tak računalnik imam že dve leti in bi rad izboljšal njegovo zmogljivost. Zanima me:
- če se mi splača dodati še kaj rama in če koliko
-poleg tega me zanima katera grafična kartica na agp vodilo je najboljša izbira
-v zadnjem času mi je računalnik začel nekoliko počasneje delati, naj reinstaliram Windows?
Že v naprej hvala za vaše odgovore! (-)-_-(-)
- 1 X 512 mb ram (DDR 400) in 1 X 256 mb ram (DDR 400)
- matično ploščo OP ASROCK, P4, VIAPT88, ATX z 8 X AGP vodilom (kupljena pred 1 letom)
- pentim 4 z 2,8 GH
- grafično kartico ATI radeon 9600 PRO
Tak računalnik imam že dve leti in bi rad izboljšal njegovo zmogljivost. Zanima me:
- če se mi splača dodati še kaj rama in če koliko
-poleg tega me zanima katera grafična kartica na agp vodilo je najboljša izbira
-v zadnjem času mi je računalnik začel nekoliko počasneje delati, naj reinstaliram Windows?
Že v naprej hvala za vaše odgovore! (-)-_-(-)
asus ::
kupiš gforce 7600gs ,radeona pa prodaš pa kupiš še en 512 ram,pa ta proc komot naviješ na 3.2ghz in več
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Minimalne zahteve za 720pOddelek: Zvok in slika | 1644 (1429) | Nagi Bator |
» | pc nov ali po delih?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4479 (3487) | demon#666 |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4423 (4126) | biokill |
» | Ketera rešitev za Rame?Oddelek: Strojna oprema | 1832 (1681) | lolek84 |
» | Pomoč pri nadgradnji računalnika??Oddelek: Kaj kupiti | 2821 (2241) | Origa |