Forum » Pomoč in nasveti » Sistem stalno brska po disku
Sistem stalno brska po disku
krneki0001 ::
Imam win2003 server(legalne) In ko nič ne delam na mašini mi stalno neki po disku brska.
Mašina je dvoprocesorska 2x P3-500 z 1,5Gb rama in 6 scsi diski in je prov bedno poslušat skos da se vrtijo diski ker sistem stalno se nekaj piše gor namesto da bi šli v spanje, ko jih ne potrebuješ.
Ne najdem procesa kateri je odgovoren za to, probal sem že vse razen virtual memory-ja(svap file) se še nisem dotikal - ali je lahko to ta zadeva, ki dela probleme.
Na računalniku ni nobenega virusa, ne trojancev in ne spyware.
Ali ima kdo kako idejo, kako to poštimat?
Mašina je dvoprocesorska 2x P3-500 z 1,5Gb rama in 6 scsi diski in je prov bedno poslušat skos da se vrtijo diski ker sistem stalno se nekaj piše gor namesto da bi šli v spanje, ko jih ne potrebuješ.
Ne najdem procesa kateri je odgovoren za to, probal sem že vse razen virtual memory-ja(svap file) se še nisem dotikal - ali je lahko to ta zadeva, ki dela probleme.
Na računalniku ni nobenega virusa, ne trojancev in ne spyware.
Ali ima kdo kako idejo, kako to poštimat?
krneki0001 ::
Ne da bi vedu. Opazil sem pa da mi logira internetno povezavo. Kje se izklopi indeksiranje in kje se naj bi izklopilo logiranje mreže, ker ne najdem tega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deployanje baze podatkov na več računalnikovOddelek: Programska oprema | 1041 (787) | Lonsarg |
» | Sosed (man in the middle)Oddelek: Omrežja in internet | 9075 (7689) | He-Man |
» | SIOL modemOddelek: Omrežja in internet | 2721 (2338) | telexdell |
» | Prekinjanje internetne povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1603) | Tribrzinec |
» | GF 6600 GT - pokvarjena?Oddelek: Strojna oprema | 1396 (1054) | bond007 |