Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Dial-up
Težave z Dial-up
Igor0 ::
Pozdravljeni
imam težave v enem starem kolegovem računalniku. Ker ima še dial up modem, ki je med dopustom izgleda, da dobil po kepi in ne dela, sem ga menjal.
Tudi drugi, tretji in četrto modem ne vzpostavi povezave. Kar liče in čez čas prekine klicanje.
Niti ne povzroča tistega piskanja pri povezavi.
Ali je lahko kaj z ploščo narobe, ker modemi so bili gnani z pravimi gonilniki?
Ker potrebuje računalnik za zelo redek dostop do neta in še redkejšo uporabo kakšnega Worda, ne bo kupil drugega.
Je pa zadeva ranga : Celeron 466, plata z BX chipsetom noname, 256 rama in win98se.
Kje iskati napako?
LP Igor
imam težave v enem starem kolegovem računalniku. Ker ima še dial up modem, ki je med dopustom izgleda, da dobil po kepi in ne dela, sem ga menjal.
Tudi drugi, tretji in četrto modem ne vzpostavi povezave. Kar liče in čez čas prekine klicanje.
Niti ne povzroča tistega piskanja pri povezavi.
Ali je lahko kaj z ploščo narobe, ker modemi so bili gnani z pravimi gonilniki?
Ker potrebuje računalnik za zelo redek dostop do neta in še redkejšo uporabo kakšnega Worda, ne bo kupil drugega.
Je pa zadeva ranga : Celeron 466, plata z BX chipsetom noname, 256 rama in win98se.
Kje iskati napako?
LP Igor
miwche ::
prvo kliči ponudnika interneta in preveri če so vse nastavitve kot treba. če je to vse ok, potem šele iskat napake v hardveru.
~ there are more alpha males than beta testers ~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi včasih dela, včasih neOddelek: Omrežja in internet | 6547 (1312) | alfa_fan |
» | PC se ne prižge, kako testirati matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1777 (1501) | loveJDM |
» | UPC Telemach IP telefonija :)Oddelek: Omrežja in internet | 5111 (2213) | Tilen |
» | messenger in sprejemanje sporočilOddelek: Pomoč in nasveti | 860 (755) | Looney |
» | "Prekinja" mi ADSLOddelek: Pomoč in nasveti | 928 (789) | Ibn Tahir |