Forum » Igre » football
football
srbin ::
mene pa nekj zanima ali je igra ki opravljaš z igralci da si kao mananger pa da opravljaš z ekipo preko neta proti drugim??
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
RedStar ::
Obstajata dve taki igri. Obe pa se igrata preko neta s pomočjo browserja. Torej ne rabiš nič installirat, potrebno se je le registrirat. Edina pomankljivost je, da niso realni klubi in igralci zaradi množičnega števila uporabnikov. Potem bi bilo ala kdo prej pride prej vodi Barco, Real, Juve, Milan,...
Hattrick
To sem sprobal in je dobra. Tudi slovensko ligo imaš in slovenske igralce. Jih je kar dosti.
ManagerZone
Je podobna, sicer ne vem kaka je, ker je nisem sprobal.
Hattrick
To sem sprobal in je dobra. Tudi slovensko ligo imaš in slovenske igralce. Jih je kar dosti.
ManagerZone
Je podobna, sicer ne vem kaka je, ker je nisem sprobal.
Ko se registriraš morač počakat nekaj dni, da ti moderator omogoči account. Jaz sem čakal 2 tedna. Potem pa lahko začneš igrat.
Melanholija ::
ja tko pač je men je tud email zajebaval ampak se zamenjal gmail dela bp...yahoo in nekatere pa ne sprejme!
srbin ::
sam ko pa igraš sploh pri temi managerju prjavu sm se pa poj ne morm igrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: srbin ()
sam ko pa igraš sploh pri temi managerju prjavu sm se pa poj ne morm igrat
Lahko samo najprej si moraš organizirat prijateljsko (za to moraš sam poskrbeti) ali pa počakaš, da se začne liga. Tam imajo tudi neke vrste forum, kjer ti lahko pomagajo. Malo pobrskaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BasketsimOddelek: Igre | 5369 (409) | Kurzweil |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54950 (19483) | Bananovec |
» | Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9912 (6157) | Rotaidal |
» | HattrickOddelek: Igre | 1895 (1610) | XxkrosistxX |
» | pinga mi cs 1.6...!?Oddelek: Igre | 2270 (1893) | bam88 |